2+1 Akció rengeteg falmatricánkra! Nézd meg az összes 2+1 Ingyen Akciós matricát most! ! AKCIÓ tart: 2024. május 31. 24:00-ig, vagy a készlet erejéig. Ne maradj le!

Fészekrakási ösztön, pakolás, rendszerezés, nagytakarítás… sorolhatnám ami úrrá lesz az édesanyákon ahogy közeledik a nagy nap. Ráadásul az újságok, blogok és ismerősök rengeteg információval árasztanak el. Igazán nehéz választani és dönteni arról mi a jó. Vajon szükségünk van popótörlő melegítőre? Műszálas vagy pamut? Hideg vagy meleg? Ezernyi kérdés melyre nem véletlenül keresed a választ…


7 Tipp a kezdő lépésekhez

  • – Tisztaság és jó levegő: elengedhetetlen mind a kettő. Különösen figyelj a játékokra, pelenkázóra, bútorokra. Könnyen szennyeződhetnek, ami baktérium forrás lehet. A baba születése után legyen meleg de ne fullasztó és rendszeresen szellőztess.
  • – A kiságy és a pelenkázó ne legyen fűtőtest vagy nyílászáró közelében.
  • – Falak, falszín: A szoba vagy babasarok falát vidám pasztell színre érdemes festeni. Kerüld a nagyon élénk, harsogó és neon színeket.
  • – Nyugalomra nagy szüksége lesz a babádnak, így a lakás azon pontjára helyezd őt, ahol kevésbé hallatszódik a csengő, nincs nagy átjárás.
  • – Ágynemű, textilek: Törekedj arra, hogy természetes anyagú ágyneműbe és ruhácskába fektesd a kicsit. kerüld a műszálas huzatokat, mert rosszul szellőzik és könnyen beleizzad a baba.
  • – Bútorok esetében első a biztonság. Gyorsan cseperedik a baba, hamar eljön az idő, mikor mindenbe belekapaszkodik. Éppen ezért amelyik bútort tudod, rögzítsd a falhoz. Ahol szükséges, használj élvédőt. Kerüld az üveg asztalokat és az éles sarkú bútorokat.
  • – Világítás: A kicsinek nyugalomra van szüksége, azonban a fürdetéshez, pelenkázáshoz kell a megvilágítás. Úgy helyezd el a világító testeket, lámpákat, csillárokat, hogy az ne süssön a baba szemébe. Érdemes a pelenkázó fölé kislámpát helyezni.
  • – Dekoráció: A falra , főleg a kiságy főlé ne helyezz nehéz polcot, szöggel, rögzített képkeretet. Dekorálj pl. inkább nagy méretű falmatricával. Így biztosan nem okoz veszélyt és még jól is mutat.

A fenti lépések csak a kezdeti lépéseket tartalmazza. Olyan apróságok, melyekkel gyermeked, kisbabád kuckóját biztonságossá és kellemessé varázsolhatod. Neked is vannak tippjeid, oszd meg velünk.

Ti küldtétek a falmatricáinkról:

[widgetkit id=”54″]