2+1 Akció összes falmatricánkra a készlet erejéig! Tegyél a kosaradba 3 FALMATRICÁT és a legolcsóbb INGYEN a tiéd! A kedvezmény automatikusan levonásra kerül a kosárból! Ne maradj le!

Íme a 6 lépés a biztonságos babaszobáért


Bútor: a felülete sima legyen, kerüld a durva, érdes kialakításokra. A rögzítő csavarok mindenhol legyenek eléggé megszorítva. A laza csavarok kieshetnek és bevehetik a kicsik a szájukba

Polcok: Legjobb ha a falhoz rögzíted a polcokat. Ahogy nő gyermeked, úgy nő a kíváncsisága is. Szeret mindenre felmászni, így a polcokat sem hagyja ki az biztos. Ha nincs rögzítve, könnyen felborulhat és rádőlhet gyermekedre. Ágy, pelenkázó és játszósarok fölé a falra soha ne szerelj polcot. Ha véletlen nem jól szerelted fel és leesik vagy megbillen és a rajta lévő tárgyak pottyannak gyermekedre, komoly sérüléseket okozhatnak.

Kiságy: A fekvőfelület magassága legyen megfelelően beállítva. Ahogy nő gyermeked, tedd lejjebb, mert könnyen kibukhat belőle, ha egyszer úgy gondolja, hogy feláll. Győződj meg, hogy a fából készült kiságyból nem állnak ki apró szálkák, ne legyen érdes a felületük.

Gyerekágy: Életkornak megfelelően használj leesésgátlót. Az ágyat ne tedd fűtőtest és ajtó közelébe, ablak alá.

Szőnyeg: Könnyen tisztítható legyen, használj alá csúszásgátlót.

A falra ne rögzíts semmit szöggel, csavarral. Használj olyan dekorációt, melyet kétoldalú ragasztócsíkkal fel tudsz tenni.

Nagyszerűen mutat az egész falat beborító dekormatrica is. Biztonságos és vidámságot visz a szobába. A magasságmérőt sem kell már felszögelni, matrica kínálatunkban számtalan ilyen díszítő elemet találsz:

Fényképtartók

Nézd milyen egyszerű és biztonságos ezentúl a fényképek felhelyezése a falra! Nem kell aggódni, hogy kiesik egy szög, leesik a nehéz keret:

Fa képkeretekkel falmatrica

Fotóink virágos fája falmatrica

Baglyok otthona fényképes falmatrica


Magasságmérők

Nincs többé falra van az ajtókeretre firkálás. Jelöld be gyerkőcöd növekedését a vidám és nagyméretű falmatricáink egyikén

Kiselefánt lufikkal paszteles magasságmérő

Dzsungel állatai magasságmérő falmatrica

Elefántlány magasságmérős falmatrica


Ti küldtétek a falmatricáinkról:

[widgetkit id=”54″]