2+1 Akció rengeteg falmatricánkra! Nézd meg az összes 2+1 Ingyen Akciós matricát most! ! AKCIÓ tart: 2024. május 31. 24:00-ig, vagy a készlet erejéig. Ne maradj le!

Most tedd a kezed a szívedre és őszintén válaszolj az alábbi kérdésre: Gyermeked születése óta mennyi idő jutott magadra? Hogy érzed magad a bőrödben?


A nagy kérdés

Valóban fontos, hogy egy édesanyának legyen “én” ideje? Terapeuták szerint (is) igen is nagyon fontos, hogy a számos teendő és a napi megszokott rutin mellett egy édesanyának magára is jusson ideje.

Mert valljuk be őszintén, bele lehet fáradni, ha hónapokon vagy akár éveken keresztül minden nap ugyan azt csinálja az  ember lány…főz-mos-takarít-játszik. Persze csodálatos dolog felnevelni egy csöppséget, játszani, tanítgatni de igazán akkor élvezi ezt egy anya ha időnként meg tud újulni.

A nagy változás

Egy nőnek sem túl könnyű megélni azt, hogy szinte egyik pillanatról a másikra a NŐből édesanya lesz…Főleg ha előtte intenzív életet élt.

Általában kezdetben, a baba születése után fordul meg a világ, amit bizony meg kell szokni…Minden pillanatod a kicsi körül forog, lesed minden apró mozzanatát, szuszogását. Csodás pillanatok ezek!!

A nagy vágy

Titkon azért vágysz arra, hogy a melegítőt lecseréld egy csinosabb ruhára, vagy kis parfümmel és enyhe sminkkel a régi életed belopózzon a mostaniba… És ez így van rendjén…

Hogyan kezdj neki?

Le a bűntudattal, ez az első lépés!! Mindenkinek jót tesz majd egy kisimult, feltöltekezett anya.

Azért, hogy te is kiegyensúlyozott maradj kell, hogy más ingerek is érjenek. Éppen ezért nem bűn, ha egy órácskára beülsz a barátnőiddel egy kávéra vagy akár egy mozira.

Ennek több előnye is van:

– Az egyik, hogy te feltöltődsz az új élmények által, lesz mit mesélni otthon, lesz mire visszaemlékezni és kacarászni napok múltán is. Ha ez rajtad meglátszik, hidd el a családod is észre fogja venni, hogy anya kisimultabb, boldogabb.

– A másik előny, hogy apa kettesben marad a gyermekével, csak ők lesznek… így közelebb is tudnak kerülni, jobban meg tudja ismerni a picit. Ha nagyobbacska már a gyerkőc, igazi kaland apával  maradni…

Mennyivel jobb mikor anya mosolyogva és jó kedvűen sertepertél a család körül! Tehát bátran merj egy kicsit magaddal törődni!


Ha vannak extra szuper tippjeid, vagy saját jól bevált praktikád arra, hogy te mivel töltöd ezeket a frissítő órákat, oszd meg  velünk! 🙂


Ti küldtétek a falmatricáinkról:

[widgetkit id=”54″]