2+1 Akció rengeteg falmatricánkra! Nézd meg az összes 2+1 Ingyen Akciós matricát most! ! AKCIÓ tart: 2024. május 31. 24:00-ig, vagy a készlet erejéig. Ne maradj le!

Az ünnepek alatt gyakran megesik, hogy étterembe vagyunk hivatalosak egy családi vagy baráti vacsorára. Egy nagyobbacska gyerkőccel már öröm egy ilyen programon részt venni de a kicsik azért feladhatják a leckét.. Vannak olyan helyzetek, amikor nem lehet lemondani egy ilyen eseményt. Ha tudatosan készültök és le tudod foglalni a kicsit, akkor mindenki jól fogja érezni magát.Amivel megkönnyítheted ezt a csodás programot

– Ha Te döntesz, válassz családbarát helyet, ahol fel vannak készülve egy gyermek érkezésére. Pl:etetőszék, gyerekeknek való evőeszköz, tányér..
– Vidd magaddal: a gyerkőc itató poharát, cumisüvegét, evőeszközét, nedves törlőkendőt és pótruhát
– Az etetést illetően, ha már nem szorul bébiételre, kérj egy kis tányért és falatozgass neki. Addig is leköti magát amíg csipegeti az ételt
– Válassz olyan játékot, ami nem okoz nagy hangzavart de mégis leköti gyermeked
– Vacsora befejeztével ne maradjatok még ott nagyon sokáig
– Relaxálj! Nagyszerű lehetőség akkor, ha gyermeked éppen lefoglalja magát.


Ne aggódj biztosan meg fogod oldani az új helyzetet. Ha van segítséged, vannak játékok és fontolóra veszed a fenti tippeket, akkor biztosan jól fogja magát érezni mindenki. Ha túlzottan stresszelsz, akkor az gyermeked is megérzi és feszültebbé válik. Éépen ezért add át magad az ünnepnek, élvezd ki a családi, baráti összejövetelek minden egyes percét….

Ti küldtétek a falmatricáinkról:

[widgetkit id=”54″]