2+1 Akció összes falmatricánkra a készlet erejéig! Tegyél a kosaradba 3 FALMATRICÁT és a legolcsóbb INGYEN a tiéd! A kedvezmény automatikusan levonásra kerül a kosárból! Ne maradj le!

Rózsaszín és habos babos fodrom cukorkavilág…Vajon minden édesanyának ez jut az eszébe ha kislánya szobáját kell felújítani? Korántsem. Bár be kell vallani, ha várandósan néz az ember lánya szobaátalakítás elé, akkor valamilyen különös okból kifolyólag jobban elcsábul… Mai válogatásunkban azért maradunk inkább a könnyedebb de mégis csajos vonalon.


Mielőtt belefognál…

Elő a cerkát és a papírt és jöhet a varázslat! Egy kislány szobájának tervezésekor fel van adva a lecke. Hogyan varázsolhatsz egyszerre mesebeli de biztonságos és harmonikus lányszobát? Számtalan tényezőt kell figyelembe venni ahhoz, hogy ideális környezetet biztosíts gyermekednek. Tervezd meg, milyen színeket szeretnél. Legjobb ha festékboltban beszerzel néhány mintapapírt, amit otthon kedvedre kombinálhatsz. A kockás papír pedig jól jön a bútorok elhelyezésének megtervezésében.

Mielőtt…

Az alábbi öt dolog minden képpen megfontolandó, mielőtt elkezdenéd a berendezést.

– Ablak alá, ajtó mellé ne helyezd az ágyat, keresd meg a szoba legmelegebb pontját.

– Használd ki a természetes fény adta előnyöket

– Konnektorok, fűtőtesteket biztosítsd megfelelően

– 100 megkérdezett kislányból 95 biztosan rózsaszínre festené a szobája falát, rózsaszín és habos babos bútorokkal, függönyökkel díszítené… Próbálj kompromisszumot kötni, vezesd rá, hogy kevesebb színnel is igazi mesebeli hangulatot tudtok varázsolni.

– Mivel sokat játszanak a földön, a szőnyeg vastag a padló meleg legyen.


Lista, a legjobb barátod!

Bizony, lista nélkül egy tapodtat sem! Így kisebb eséllyel pakolod tele csodás ám felesleges kiegészítőkkel a kosarad. Ragaszkodj hozzá és ne hagyd magad eltéríteni. Így nem csak a vásárlással eltöltött idő fog csökkenni, hanem a pénztárcád is örülni fog… a férjedről már nem is beszélve 🙂

Színre színt

Óvatosan a színekkel! Mint ahogyan írtam, a kislányok zöme nem feltétlen a vakító rózsaszínt szeretné szobája falán látni. Ahogy említettem a legnehezebb feladat az optimális falszín kiválasztása. Számtalan szebbnél szebb tapéta és színkombináció létezik, igazából csak a képzeleted szabhat határt. Mutatunk neked most pár színkombinációt kifejezetten lányos szobára.

De mi kerüljön a falra?

Egyszínűre festettétek a falat? Szuper!! Akkor itt biztosan jól mutatnak a nagyméretű falmatricáink. Vidám, színes állatok és virágok kavalkádjával igazi csajos birodalmat varázsolhatsz kislányod szobájába.


A falmatricák igazán jól a világos, minta mentes falon mutatnak jól. Biztonságosak, hiszen öntapadósak, nem kell a falat szétfúrni, nem fog leesni és ráadásul ha nem tetszik a hely ahova ragasztottad, egyszerűen helyezd át…ugyanis újra ragaszthatóak.