2+1 Akció összes falmatricánkra a készlet erejéig! Tegyél a kosaradba 3 FALMATRICÁT és a legolcsóbb INGYEN a tiéd! A kedvezmény automatikusan levonásra kerül a kosárból! Ne maradj le!

Tudtátok, hogy az apák napja 20. század elején kezdték el megtartani az anyák napja párjaként. Az apaságot és a szülői szerepet ünneplik ilyenkor. Ilyenkor emlékeznek az apákra, nagyapákra és a többi férfi elődre.

Az apák napját világszerte számos különböző időpontban ünneplik. Ezen a napon általában ajándékot adnak az apáknak, és ilyenkor a család általában együtt van.

Bár Magyarországon nincs túl nagy hagyománya az apák napja ünneplésének de én úgy gondolom, hogy ők is megérdemlik!

Hiszen olyan fontos egy apa jelenléte a családban. Ő az erő, bátorság és védelmezés megtestesítője egy gyermek szemével. Felnéz rá és olyan akar lenni mint az apukája…a kislányok pedig mind feleségül akarnak menni APUHOZ! Hisz ő a példa, ő a tökéletes férfi a számukra.

Készítsetek hát apunak közösen egy apró meglepit, főzzétek a kedvenc ételét vagy süssétek meg azt a sütit amit a legjobban szeret.

Apa és én…vajon hogyan látja gyermeked kettejüket? Lepjétek meg aput az alábbi versikével és rajzoljátok le őket. Ehhez nyomtasd ki a sablont.

Apák napi sablon letöltése


 

Ha egyszer apa leszek,
Olyan leszek, mint Te vagy,
Kedves apa, ki lefeküdni,
Mese nélkül sose hagy,
Aki nyakában visz engem,
Ha nem megy már a séta,
S aki elmagyarázza nekem,
Hogy repül a rakéta.
Te vagy a legszuperebb,
Apuka a világon,
Legyél boldog, Drága Apa,
Ma neked ezt kívánom


Ti küldtétek a falmatricáinkról:

[widgetkit id=”54″]