2+1 Akció rengeteg falmatricánkra! Nézd meg az összes 2+1 Ingyen Akciós matricát most! ! AKCIÓ tart: 2024. május 31. 24:00-ig, vagy a készlet erejéig. Ne maradj le!

Itt az év vége, sokan búcsúznak az ovitól van az iskolától. Legyen szó óvónéniről, dadusról vagy akár tanítónéniről, ez a nap talán a legalkalmasabb, hogy kifejezd háládat, megköszönjétek a sok jót, amit kaptatok.

A legegyszerűbb és szívhez szólóbb ha saját magatok készítetek ajándékot. Elő a ceruzát, ragasztót és a színes papírokat és készítsetek meglepetést együtt kedvenc pedagógusotoknak

Ha nincs ötletetek, szemezgessetek az alábbi válogatásból:

VIRÁGCSOKOR:

Ehhez a csodás csokorhoz nem kell más csak színes karton papír, különböző mintájú és színű szívószál, egy kis cserép és pl. cukorka a cserép kitöltéséhez. Egy kis kártyát rákötve mehet a személyes üzenet.

GOMBOK:

Ügyes kezű anyukák egy ehhez hasonló köszönő ajándékot is elkészíthetnek. A házikóba természetesen a gyerkőc fényképe kerül. Egy semleges színű textilre varrjatok fel léghajó formájában színes-mintás gombokat. Filcből jöhetnek a felhők és a kosár/házikó rész.

(forrás:https://tempolibero.pourfemme.it/)

SZUPERHŐS:

Igazán mókás ajándék, szuperhősként ábrázolni a kedvenc pedagógusotokat. Egy csoki is mennyivel stílusosabb ajándék ilyen köntösbe bújtatva.

(forrás:artscraftymom.com)

 

VÁZA KICSIT MÁSKÉNT:

Ilyen tolltartója/vázája garantáltan nem lesz senkinek. Egy üveg vagy fémdoboz köré rögzítsetek ceruzákat, kössétek át egy szép masnival. Mehet bele a virágcsokor és kész az ajándék.

 

Ti küldtétek a falmatricáinkról:

[widgetkit id=”54″]