2+1 Akció rengeteg falmatricánkra! Nézd meg az összes 2+1 Ingyen Akciós matricát most! ! AKCIÓ tart: 2024. május 31. 24:00-ig, vagy a készlet erejéig. Ne maradj le!

1+1 Akció babatermékekre 2017.október 20. 24:00-ig

Válassz aranyos takaróink, pelenkázó alátéteink, textil pelenkáink közül 2-őt és az olcsóbbat INGYEN kapod! A babatermékeket szabadon variálhatod, azaz bármelyik 2 babatermékünk megvásárlása esetében az olcsóbban ingyen kapod!

 

Nézd meg babatermékeinket!

Az akció időtartama: 2017. október 13.-2017. október 20. 24:00-ig vagy az az akció a készlet erejéig tart.

Ha 4 terméket vásárolsz, akkor a 2 legolcsóbb terméket kapod ingyen, ha 6-ot, akkor a 3 legolcsóbbat és így tovább. Az akció más akcióval nem összevonható, egy rendelésnél csak 1 kuponkód használható fel.

A kedvezménykupon kizárólag a Babatermékek menüpont alatt szereplő termékekre használható fel az akció időtartama alatt vagy a készlet erejéig. Gyerekszoba falmatricákra és betűkre a kupon nem érvényesíthető.


Az akció kuponkód használatával érhető el:
KUPONKÓD: 1ES1


A kuponkódot a kosár alatt az adatait kitöltésekor tudod megadni. Kérlek mindenképpen nyomj rá az érvényesítés gombra, mert a rendszerünk csak így veszi figyelembe a kuponkedvezményt! Ekkor már a kosarad végösszegéből egyből levonásra kerül a kedvezményed!

 

Nézd meg babatermékeinket!