2+1 Akció összes falmatricánkra a készlet erejéig! Tegyél a kosaradba 3 FALMATRICÁT és a legolcsóbb INGYEN a tiéd! A kedvezmény automatikusan levonásra kerül a kosárból! Ne maradj le!

Biztosan te is sokat olvastál már arról, milyen nagyon fontos gyermekeink életében a napi rutin kialakítása. Egy idő után szinte minden szülő belátja, hogy nem légből kapott dologról van szó, hanem segítő mankóról a mindennapokban.

Segítség nekünk, hiszen a szokásos ismétlődő cselekvések nekünk is rutinná válnak és gyorsabban megküzdünk velük.

Óriási segítség gyermekednek is, hiszen ha kialakul a megszokott rend (persze itt nem kőbevésett szabályokról van szó), akkor sokkal előbb önállósodnak, mint azok a társaik akiknél durr bele működnek a dolgok.

Nyilván erőltetni nem szabad, de ezt majd te látod, hogy mikor jött el az ideje. Kezdetben lehet, hogy ellenállásba ütközöl, de idővel szépen beállnak a dolgok, miután gyermeked megszokja, hogy neki ez a feladata, el kell végezni. Persze mindig magyarázd meg neki, pl. hogy azért kell evés előtt és wc használat után kezet mosni mert…Ha tudja az okot, könnyebben fogadja el.

Legyél vele türelmes és ne szidd meg ha nem teljesen a te elképzeléseid alapján mennek a dolgok. Ösztönzés képen készítettünk az esti rutinhoz is kártyákat.

Használata egyszerű. Nyomtasd ki, rajzolj a lapok hátuljára valami kedves figurát és add neki oda. Ha kész egy feladattal, akkor lefordítja és rámosolyog pl. egy napocska. örömmel fogja fordítgatni a lapokat és büszke lesz magára, hogy mennyi mindent egyedül már meg tudott csinálni.

Esti rutin kártyák ingyenes letöltése

 
{module 255}
 

Ti küldtétek a falmatricáinkról:

[widgetkit id=”54″]