2+1 Akció rengeteg falmatricánkra! Nézd meg az összes 2+1 Ingyen Akciós matricát most! ! AKCIÓ tart: 2024. május 31. 24:00-ig, vagy a készlet erejéig. Ne maradj le!

Nincs szintem olyan kislány, aki ne rajongana az unikornisokért. Ezek a csodás és színes figurák örömteli perceket okoznak a kislányoknak. Megmagyarázhatatlan módon rajonganak az unikornisos képért, pólóért, falmatricáért, sütiért és mindenért, amin csak egy aprócska unikornis is szerepel.


De először is..

Milyen állat is az unikornis?

A tudományos magyarázat szerint: Egyszarvú (lat. Unicornis, gör. monocerosz), ló alakú mitikus állat, lófeje, fehér lóteste, őzlába és oroszlánfarka van, homloka közepén egyenes, hegyes szarvval. Hazájának Indiát vagy Afrikát tartják, ahol állítólag egyszarvút ábrázoló sziklarajzokat is találtak. A hiedelmek szerint szarvának pora minden méreg hatását közömbösíti. Érdekesség, hogy Több középkori uralkodó kincstárának volt megbecsült darabja egy egyszarvú-szarv – ezekről később kiderült, hogy nem a mondabeli állatnak, hanem egy tengeri emlősfajnak, a narválnak az agyara, amit a vikingek adtak el nekik igen magas áron


Unikornisos torta

Tavaly a kislányom unikornisos tortát szeretett volna szülinapjára. Hát fel volt adva a lecke, mert a mostani kislányok nem érik be egy rózsaszín tortával unikornis marcipánnal a közepén. Ha te is ügyes kezű mami vagy és érzel affinitást egy ilyen torta csoda elkészítéséhez, akkor most mutatunk pár ötletet: (forrás: delicious.com.au, Edgars bakery, wilton.com)


Muffin/cupcake

Ha azt gondolnád, hogy a torta túl nagy falat és inkább készítenél pár unikornisos muffint, akkor lehet meg kellene gondolnod még egyszer…:) Vajon melyiket nehezebb kivitelezni: a nagy torta csodát vagy az apróbb muffin álmokat?


Party/babazsúr

Ha pedig partyra vagy akarom mondani babazsúrra készülsz és a téma a bájos unikornis, akkor nézd meg az alábbi inspirációkat. A rózsaszín és lila na meg a csillogó kiegészítőkkel tuti nem lősz mellé.

Nos, kedves Anyuci ha te is készítettél bármilyen unikornisos csodát, oszd meg velünk, had gyönyörködjünk mi is benne.

Ti küldtétek a falmatricáinkról:

[widgetkit id=”54″]