2+1 Akció összes falmatricánkra a készlet erejéig! Tegyél a kosaradba 3 FALMATRICÁT és a legolcsóbb INGYEN a tiéd! A kedvezmény automatikusan levonásra kerül a kosárból! Ne maradj le!

Szinte minden édesanyán úrrá lesz a fészekrakási ösztön és lázasan kezdi el csinosítgatni a baba szobáját vagy kis kuckóját. Az interneten számtalan elképesztő ötletet találni.


Ha már megvan a szín és a stílus akkor könnyebben lehet bútort és kiegészítőket is választani. Azért a kevesebb néha több elvét alkalmazd, mert könnyen elcsábulhat az ember lánya a sok sok tüll és fodor láttán.

PRAKTIKUM VAGY SZÉPSÉG?

Mindkettő. Legyen praktikus de emellett azért csinos is az a babasarok/szoba. Legfontosabb szempont a praktikusság, hogy minden kéznél legyen, biztonságos legyen…a körítés pedig…hát valljuk meg őszintén azért sokszor elcsábulunk egy csodás kiegészítő láttán. Amiről pontosan tudod, hogy a kicsinek oly mindegy, hogy a szobát díszíti-e vagy sem, de te nem tudsz ellenállni…Ilyen varázslatos kiegészítőket gyűjtöttünk össze és mutatunk most meg neked.


FALIKÉPEK papírvirágból:

Akár te magad készíted el, akár beszerzed, az ilyen csodás dolgoknak ki tud ellen állni? (forrás:MioGallery/etsy, )


 

KÜLÖNLEGES FALI LÁMPÁK:

Ötletből nincs hiány, csak azért óvatosan, fő a biztonság. A szoba megfelelő világítása nagyon fontos, és ezekkel a szuper megoldásokkal az egyszerű világítótest is életre kel… (forrás:Pinterest)


DEKORÁCIÓS PÁRNÁK

Színes, puha, kedves, állatos…díszpárnákból nincs hiány. ha jól passzol a szoba dizájnjához, akkor nagyot tud dobni a megjelenésen.


 

NÉVTÁBLÁK:

Bevallom nekem ezek a szuper kiegészítők a kedvenceim. Olyan kedves és életre szóló emlékek. Akinek szuper kézügyessége van, az könnyedén el tudja készíteni ezeket a csodás táblácskákat filc anyagból.


A fenti ötletek közül többet otthon is könnyen el lehet készíteni egy kis kézügyességgel. Egyszerű de mégis nagyon bájos dekorációval igazán fel lehet dobni kisbabád szobáját.


Ti küldtétek a falmatricáinkról:

[widgetkit id=”54″]