2+1 Akció rengeteg falmatricánkra! Nézd meg az összes 2+1 Ingyen Akciós matricát most! ! AKCIÓ tart: 2024. május 31. 24:00-ig, vagy a készlet erejéig. Ne maradj le!

Kevés olyan gyerek van, aki ne szeretne naphosszat a strandon, vízben vagy akár egy kacsaúsztatóban pancsolni…kimerülésig. tehát, aki teheti a vakáció egy részét valamilyen vízparton, medencében tölti.

Ilyenkor vannak édesanyák, akik fejükhöz csapva elkeseredett harcot vívnak, a strandtáskával és próbálnak beletuszkolni minden fontos vagy legalább is fontosnak tűnő dolgot…van mikor a táska nyer és kíméletlenül szelektálni kell…vagy éppen az marad otthon, ami re nagy szükség lett volna…bár manapság szinte mindenhol minden beszerezhető, így kérem szépen akkor sem omlik össze a világ, ha otthon maradt a fürdőpelus.. Bár kezdő anyaként és korábban halálra izgultam magam minden ilyen alkalommal, hogy csak nehogy otthon maradjon a pót meg a pót pót ruha/cumi/játék…mert mi van ha… Azért már több gyereknél anya is edződik….valamelyest.

Hogy kerüld el a káoszt?

Tudatos tervezéssel a rémálomszerű utazások, strandolások is könnyed szórakozássá válhatnak. Egyszer kell csak nekiülni és pontosan rögzíteni egy papírra, hogy milyen alkalomkor, utazáskor mire van szükségetek, mi legyen a bőröndben, útipoggyászban, strandtáskában. aztán ezt a cetlit atombiztos helyre eltenni…persze olyanra, ahol tuti megtalálod…és következő alkalommal halálos nyugalommal tudsz készülődni a listád segítségével


Mi legyen a listán?

Készíthetsz közös családi vagy akár külön szülő-gyerek listát is. Kategorizálj, és sorold fel alá, amire szükség van. Ilyen kategória lehet:

– ruha (fürdőruha, strandruha, pótruha, sapka, kalap)
– kényelem (pléd, kisszék, törölköző)
– játék (vödör, lapát, homokozó készlet, labda, locsoló kanna, szita, homokozó formák)
– vízi cucc (matrac, úszógumi, karúszó, úszó pelus, vízipisztoly, deszka)
– étel/ital (tápszer, bébiétel, víz, gyümölcslé, szendvics, nasi)

Akkor ülj neki, amikor higgadtan végig tudod gondolni az egészet. Így, tiszta fejjel és kapkodva nem marad ki semmi és mikor eljön a nap, akkor a lista segítségével garantáltan stresszmentesen indulhattok útnak.


Dőlj hátra…

Ha elkészültél, dölj hátra, igyál egy forró kávét és töltsd le a csinos kis kártyákat, amit neked készítettünk a listához. Lamináld be, vagy egyszerűen celluxot húzz át rajta és már túlél mindent. hazafelé jövet is jó szolgálatot tehet, hiszen segítségével gyorsan átfuthatod megvan-e minden…


Ti küldtétek a falmatricáinkról:

[widgetkit id=”54″]