2+1 Akció összes falmatricánkra a készlet erejéig! Tegyél a kosaradba 3 FALMATRICÁT és a legolcsóbb INGYEN a tiéd! A kedvezmény automatikusan levonásra kerül a kosárból! Ne maradj le!

Még tart a meleg, kellemes időjárás, használjuk ki a hétvégéket a nagy hajrá előtt. Miután elkezdődik az ovi és a suli már úgy sem lesz elegendő időnk az önfeledt kalandozáshoz. A legfontosabb a közösen eltöltött minőségi idő, hiszen a későbbiek során sokszor lehet energiát/erőt meríteni ezekből a közös kalandozásokból.


5 EXTRA KÖNNYŰ TIPP…

Egy idő után azonban fogyatkozhat anya kincses bányája, nehezebben jöhetnek az ötletek. Mutatunk most pár kiváló szórakozási lehetőséget, ami ad egy jó adagnyi élményt a kicsiknek.

1. Tartsatok családi Legózást- építsetek közösen: az együtt barkácsolás a játék örömén kívül számtalan előnnyel jár. Megtanul a gyerkőc csapatban dolgozni, nő a koncentrációs készsége, kézügyessége, fejlődik a kreativitása.

2. Nézzetek szét egy közeli múzeumban. Nagyobbacska gyerekekkel nagyszerű program. Akár kültéri múzeum, akár beltéri, minden korosztály talál érdekességet. Pünkösdkor érdemes felkeresni tájház jellegű kültéri múzeumokat, mert itt az ünnephez kapcsolódó népszokásokkal is megismerkedhetnek a kisebbek.

3. Üljetek fel buszra, vonatra-, esetleg kompra ha még nem próbáltátok, igazi öröm lesz gyermekednek.

4. Látogassatok el baba-mama klubba. Mindenkinek jót tesz. A gyerkőc játszik korabeliekkel, anyuka pedig új barátokat szerezhet.

5. Látogassatok el egy könyvtárba és kölcsönözzetek ki mesekönyveket. Nem baj, ha otthon halomban állnak a könyvek! A könyvtárnak varázsa van, elbűvöli a gyerekeket. Számtalan érdekes foglalkozáson is részt vehettek.

Mivel a gyerekek vágynak az új élményekre és csak úgy szippantják magukba a tudást, térképezd fel a környezetedben milyen lehetőségek vannak. Sokszor a legegyszerűbbek a legtökéletesebbek. Földön vízben levegőben, táncos vagy sportos elfoglaltság? Jöhet bármi amiben mindenki jól érzi magát.  A lényeg itt is azon van, hogy MINDENKI érezze jól magát, anya te is lazulj és élvezd az önfeledt perceket.

Ha távolabbi helyre mentek, utaznátok, célszerű előre tervet készíteni, hogy mit is szeretnétek megnézni. Így nem céltalanul, helyek és látnivalók vadászásával telik majd az időtök, hanem az élmények begyűjtésével.

Nézz utána, hogy a városodban vagy annak környékén milyen programokkal várják a gyerekeket. Készíts egy ütemtervet előre, hogy mikor, hova mentek, hogyan juttok el, milyen közlekedési eszközzel.