2+1 Akció rengeteg falmatricánkra! Nézd meg az összes 2+1 Ingyen Akciós matricát most! ! AKCIÓ tart: 2024. május 31. 24:00-ig, vagy a készlet erejéig. Ne maradj le!

Anya leszek…anya vagyok… életünk legcsodásabb mondatai. hónapokon keresztül készülünk a nagy találkozásra. ezerszer eljátszunk a gondolattal, milyen is lesz kisbabánk, milyen érzés lesz anyának lenni…elképzeljük…aztán megtörténik és hihetetlen érzés kerít hatalmába…


Az anyává válás csodás folyamata igazi érzelmi utazás minden nő számára. Érezni ahogy kisbabád növekszik a pocakodban, majd a szülés semmihez sem fogható élménye azok a pillanatok, mikor a nőből anyuka születik. Ez az utazás végig kíséri életedet, bearanyozza napjaidat, felvidít ha rossz kedved van. Hálás vagy a sorsnak, hogy karodba zárhatod, megölelheted az apró kis csodát és úgy érzed soha nem akarod elengedni. Nem csoda tehát ha számtalan gondolat és idézet született már az anyaságról és a szülő gyerek erős kötelékéről.

A mi kedvenc idézeteinket gyűjtöttük most egy csokorba

1. Az a legjobb, ha egy anyuka megmarad az anyaszerepnél, és nem arra törekszik, hogy a legjobb anya legyen a világon. Bőven elég, ha elég jó anyák vagyunk: olyan, aki figyeli a gyereke érzelmi szükségleteit, és jelen van az életében, annak fontos pillanataiban.
Belső Nóra

2.. Nincs nagyobb dolog annál, mint a semmiből teremteni valamit. (…) Ezt teszi az Isten vagy egy anya. Nincs részegítőbb élmény, mint valamit megalkotni a semmiből! Alkotni valamit magadból!
Rainbow Rowell

3.. Ha anya vagy, sohasem maradsz igazán egyedül a gondolataidban. Egy anya mindig kétszer gondolkodik: egyszer önmagáért, másodszor a gyermekéért.
Sophia Loren

4.. Léteznek bizonyos ősi erők. Legtöbbjüket elpusztította a civilizáció, de az anyaság mit sem változott az idők folyamán. Állatok, emberek e tekintetben egyformák. Az anya szeretete gyermeke iránt a világon semmivel sem hasonlítható össze. Nem ismer törvényt, könyörületet, mindent merészel, és lelkiismeret-furdalás nélkül eltapossa azt, ami az útjába áll.
Agatha Christie

5. Az anyaság arról szól, hogy elfogadod, hogy kevesebb lett az időd és az energiád. De nem fogyott el, bár néha úgy tűnik, hogy mégis. Arról, hogy igyekszel hű maradni önmagadhoz. Ha ez odaveszne, milyen anya lehetnél? A dolgok mindig változnak, függetlenül attól, mennyire szeretnénk, hogy ne így legyen. Minden nap készíthetsz egy fotót a gyerekedről, és minden nap idősebb lesz rajta. Ez tény. Szívszakasztó tény, de azért tény. Szóval szakítsd le minden napnak a gyümölcsét. Nézd meg a gyerekeidet, mert ők tudják, hogy éljék meg a szélsőséges szenvedélyek rövid villanásait. Ha másért nem, azokért a pillanatokért érdemes élni. Segítenek, hogy emlékezz rá, ha hagyod, hogy megtegyék. Érezd magad szerencsésnek, hogy egy darabig még melletted vannak.
Anya a pácban c. film

6. Anya csak Nő lehet. Ez az ő kiváltsága. Az ő hivatása. A legszebb és legnehezebb. A legnehezebb, hiszen olyan hivatás, amely sosem ad szabadságot, soha nem enged pihenőt, állandó figyelmet, szeretetet, odaadást kér, vár, követel. Ám mégis szép. Mert csak ő ismeri a titkot. Az anyai szív titkát. Hogy miként válik egy új élet önálló emberré.
Csitáry-Hock Tamás

7. Nagymamakorára lesz az ember igazán jó anya, előtte túlságosan el van foglalva azzal, hogy nőnek is kell lennie.
Grégoire Delacourt

 

Neked is van olyan idézeted, ami a kedvenced? Oszd meg velünk!


Ti küldtétek a falmatricáinkról:

[widgetkit id=”54″]