2+1 Akció összes falmatricánkra a készlet erejéig! Tegyél a kosaradba 3 FALMATRICÁT és a legolcsóbb INGYEN a tiéd! A kedvezmény automatikusan levonásra kerül a kosárból! Ne maradj le!

Apák napján köszöntsük fel az apukákat, nagypapákat, hiszen ők is ugyan olyan fontosak a család életében mint az anyukák.


Tudtátok, hogy az apák napja 20. század elején kezdték el megtartani az anyák napja párjaként. Az apaságot és a szülői szerepet ünneplik ilyenkor. Ilyenkor emlékeznek az apákra, nagyapákra és a többi férfi elődre. Az apák napját világszerte számos különböző időpontban ünneplik. Ezen a napon általában ajándékot adnak az apáknak, és ilyenkor a család általában együtt van.

Bár Magyarországon nincs túl nagy hagyománya az apák napja ünneplésének de én úgy gondolom, hogy ők is megérdemlik!

Hiszen olyan fontos egy apa jelenléte a családban. Ő az erő, bátorság és védelmezés megtestesítője egy gyermek szemével. Felnéz rá és olyan akar lenni mint az apukája…a kislányok pedig mind feleségül akarnak menni APUHOZ! Hisz ő a példa, ő a tökéletes férfi a számukra.

Készítsetek hát apunak közösen egy apró meglepit, főzzétek a kedvenc ételét vagy süssétek meg azt a sütit amit a legjobban szeret.

Apa és én…vajon hogyan látja gyermeked kettejüket? Lepjétek meg aput az alábbi versikével és rajzoljátok le őket.


Ha egyszer apa leszek,
Olyan leszek, mint Te vagy,
Kedves apa, ki lefeküdni,
Mese nélkül sose hagy,
Aki nyakában visz engem,
Ha nem megy már a séta,
S aki elmagyarázza nekem,
Hogy repül a rakéta.
Te vagy a legszuperebb,
Apuka a világon,
Legyél boldog, Drága Apa,
Ma neked ezt kívánom


Ti küldtétek a falmatricáinkról:

[widgetkit id=”54″]