2+1 Akció rengeteg falmatricánkra! Nézd meg az összes 2+1 Ingyen Akciós matricát most! ! AKCIÓ tart: 2024. május 31. 24:00-ig, vagy a készlet erejéig. Ne maradj le!

A jó idő az azért nagyban megkönnyíti a “programtervet”. Számtalan lehetőség kínálkozik, amivel színesíthetjük gyermekeink életét. A legfontosabba a közösen eltöltött minőségi idő, hiszen a későbbiek során sokszor lehet energiát/erőt meríteni ezekből a közös kalandozásokból.

Egy idő után azonban fogyatkozhat anya kincses bányája, nehezebben jöhetnek az ötletek. Mutatunk most pár kiváló szórakozási lehetőséget, ami ad egy jó adagnyi élményt a kicsiknek.

1. Tartsatok családi Legózást- építsetek közösen: az együtt barkácsolás a játék örömén kívül számtalan előnnyel jár. Megtanul a gyerkőc csapatban dolgozni, nő a koncentrációs készsége, kézügyessége, fejlődik a kreativitása.

2. Nézzetek szét egy közeli múzeumban. Nagyobbacska gyerekekkel nagyszerű program. Akár kültéri múzeum, akár beltéri, minden korosztály talál érdekességet. Pünkösdkor érdemes felkeresni tájház jellegű kültéri múzeumokat, mert itt az ünnephez kapcsolódó népszokásokkal is megismerkedhetnek a kisebbek.

3. Üljetek fel buszra, vonatra-, esetleg kompra ha még nem próbáltátok, igazi öröm lesz gyermekednek.

4. Látogassatok el baba-mama klubba. Mindenkinek jót tesz. A gyerkőc játszik korabeliekkel, anyuka pedig új barátokat szerezhet.

5. Látogassatok el egy könyvtárba és kölcsönözzetek ki mesekönyveket. Nem baj, ha otthon halomban állnak a könyvek! A könyvtárnak varázsa van, elbűvöli a gyerekeket. Számtalan érdekes foglalkozáson is részt vehettek.

Mivel a gyerekek vágynak az új élményekre és csak úgy szippantják magukba a tudást, térképezd fel a környezetedben milyen lehetőségek vannak. Sokszor a legegyszerűbbek a legtökéletesebbek. A jó idő beköszöntével megnyílnak a lehetőségek az ingyenes szabadtéri programok felé. Nézz utána, hogy a városodban vagy annak környékén milyen programokkal várják a gyerekeket. Készíts egy ütemtervet előre, hogy mikor, hova mentek, hogyan juttok el, milyen közlekedési eszközzel.

Program kártyácska letöltése


Ti küldtétek a falmatricáinkról:

[widgetkit id=”54″]