2+1 Akció összes falmatricánkra a készlet erejéig! Tegyél a kosaradba 3 FALMATRICÁT és a legolcsóbb INGYEN a tiéd! A kedvezmény automatikusan levonásra kerül a kosárból! Ne maradj le!

Talán az utolsó buli egy anyuka életében a bababváró buli. Visszafogottabb ugyebár mint a korábban megszokott mulatozás de azért még is bulinak nevezhető. Ha jól és körültekintően szervezed, akkor mindenki jól fogja magát érezni. Mindegy, hogy aprócska sütizős összejövetel vagy hatalmas party lesz, a lényeg, hogy a leendő édesanya jól éés komfortosan érezze magát.

Babaváró buli szervezésébe kezdenél nem tudod hogyan fogj hozzá? Ne aggódj, az alábbi iránymutatással és a letölthető segédlettel gyerekjáték lesz az egész.

A legfontosabb, hogy vedd figyelembe a kismama igényeit, közérzetét és állapotát. 7-8 hónapos terhesen bizony már nem könnyű hosszú órákat egy széken ücsörögve eltölteni. Ha meglepetés buli lesz, akkor előtte informálódj apukától, így tuti nem lősz majd mellé. Ha jól szervezed, élménydús utolsó pocakos bulit tarthatsz a leendő anyucinak.

Útmutató a szervezéshez

1. Válassz megfelelő időpontot: egy kismama számára legideálisabb a kora délután. A várandósság előrehaladtával ugyanis egyre nő a fáradékonyság és a fő cél most az Ő szórakoztatása.

2. Határozd meg a vendéglistát: Írd össze, hogy kiket szeretnél meghívni. A listára írd oda az elérhetőségeket és minden fontos adatot, infót. Így egyetlen papíron minden rajta lesz, nem kell vadászni a cetliket.

3. Határozd meg a pénzügyi keretet: ha már megvan a létszám, tervezd meg a költségeket is. Nem kell feltétlen nagy lakoma ahhoz, hogy mindenki jól érezze magát.

4. Határozd meg a helyszínt: vedd figyelembe az évszakot, a vendégek számát és a pénzügyi keretet.

5. Küldj meghívót: ha már minden előkészülettel készen vagy, küldd ki a meghívókat. Kérj visszajelzést, hogy esetleg ki az aki nem tud jönni.

6. Készítsd el a menü listát. Ilyenkor a legegyszerűbb a legjobb. Apró szendvicsek, gyümölcssaláta, apró sütik. Vedd figyelembe a kismama igényeit is.

7. Készíts elő játékokat: A legtöbb babaváró party az ajándékok bontogatása mellett gyorsan ellaposodik ha nincs valami játék. Készíts előre egy tervet, hogy mi után mi következik.

Ajándékok

Készíts apró ajándékot a vendégeknek, igazán jólesik mindenkinek. Apró csoki, édesség, kézműves szappanka…A lényeg, hogy megköszönd amiért eljöttek a partyra.

Ajándék a kismamának: előre puhatolózhatsz, hogy mi az, amire vágyik, amire esetleg szüksége lehet. Akár közösen is adhattok nagyobb meglepetést de számtalan kedves ajándék közül választhatsz te is. Készítsetek naplót, képkeretet vagy valamilyen személyes ajándékot, ami vagy anyucinak vagy a babának örök emlék marad.

Dekoráció

Hűha, az egyik sarkalatos pont lehet a dekoráció. Te magad készíted vagy már készen kapható szettet vásárolsz? A lényeg, hogy összhangban legyen. Kék vagy rózsaszín? Azért ne ess túlzásokba, alkalmazd a kevesebb az több elvét. pár színes lufi, szalvéta terítő és már mindenki tudni fogja kislány avagy kisfiú érkezik a családba. A konfetti nem biztos, hogy jó megoldás, mert ugye te sem akarod, hogy a leendő anyuci még napok múlva is azt porszívózza


Ti küldtétek a falmatricáinkról:

[widgetkit id=”54″]