2+1 Akció összes falmatricánkra a készlet erejéig! Tegyél a kosaradba 3 FALMATRICÁT és a legolcsóbb INGYEN a tiéd! A kedvezmény automatikusan levonásra kerül a kosárból! Ne maradj le!

Itt a nyár, útra kel a család. Ki ide ki oda, közelre és távolra, autóval, busszal vagy repülővel… Kisgyerekkel útra kelni azért nem kis kihívás…ha jól felkészülsz, akkor viszont mindenki élvezni fogja az egész utazást.


Vannak gyerekek, akiknek szinte a vérében van az utazás, élvezettel tölti el minden percüket, szippantják magukba az új élményeket. Velük nagyon könnyű utazni, hiszen együttműködőek, élvezik az utazás minden percét. A nehezebb helyzet azokkal a gyerkőcökkel van, akik utálnak utazni…egy helyben ülni hosszú órákon át, zötykölődni buszon vagy pattogó füllel repülni igazi kihívás.

BOLDOG SZÜLŐ, BOLDOG GYEREK

Ha a szülők kiegyensúlyozottak, boldogok, akkor ezt megérzik a gyerkőcök is…Éppen ezért ha hosszabb útra indultok, tervezz, készíts listát, pipálgasd azt, majd ha elindultatok, dőlj hátra nyugodtan… Ha ti szülők nyugodtak vagytok, próbáljátok élvezni az utazás minden egyes mozzanatát, akkor ez ráragad gyermekedre is. Próbálj kicsit az anya szerepből kilépni…

UTAZÁST KÖNNYÍTŐ TIPPEK

1. Mindig vedd figyelembe gyermeked igényeit
2. Ha hosszabb útra indulsz, célszerű éjszaka utazni, mikor nincs akkora hőség és nagy valószínűséggel alszanak a gyerekek
3. Elérhető helyre tedd a játékokat, pótruhát
4. Készíts össze egy-egy csomagot gyerekenként az útra. Akkor add oda, mikor elindultatok vagy már úton vagytok. Tegyél bele apróságokat, amivel hosszú percekre le tudják kötni magukat.
5. Fertőtlenítő kendő, folyadék mindig legyen nálad

6. Készíts be vizet kézmosásnak, ha véletlen olyan helyen kell a babát tisztába tenni, ahol nincs víz.
7. Ne hűtsd túl az autót, könnyen megfázás lehet a vége.
8. Gyakran álljatok meg, vedd ki az ülésből. Neki is kényelmesebb ha nem izzad bele az ülésbe és megmozgathatja magát.
9. Ne erőltesd, ha nem akar enni. A folyadékpótlásra viszont figyelj.
10. Ne stresszelj. Ha feszült vagy, azt a kicsik is megérzik.


Ti küldtétek a falmatricáinkról:

[widgetkit id=”54″]