2+1 Akció rengeteg falmatricánkra! Nézd meg az összes 2+1 Ingyen Akciós matricát most! ! AKCIÓ tart: 2024. május 31. 24:00-ig, vagy a készlet erejéig. Ne maradj le!

2+1 Nyári Akció gyerekszoba falmatricáinkra 2018. július 4. 12:00-ig

Válassz gyerekszoba falmatricáink és magasságmérőink közül 3-at és a legolcsóbbat INGYEN kapod! A matricákat szabadon variálhatod, azaz bármelyik 3 falmatrica és magasságmérő megvásárlása esetében a legolcsóbbat ingyen kapod!


Az akció kuponkód használatával érhető el:
KUPONKÓD: 2ES1


 

Nézd meg falmatricáinkat, magasságmérőinket!

 

 

Az akció időtartama: 2018. június 27. 10:00 – 2018. július 4. 12:00-ig vagy az akció a készlet erejéig tart.

Ha 6 terméket vásárolsz, akkor a 2 legolcsóbb terméket kapod ingyen, ha 9-et, akkor a 3 legolcsóbbat és így tovább. Az akció más akcióval nem összevonható, egy rendelésnél csak 1 kuponkód használható fel.

A kedvezménykupon kizárólag falmatricára és magasságmérőre használható fel az akció időtartama alatt vagy a készlet erejéig. Betűkre és babakártyákra a kupon nem érvényesíthető.


Az akció kuponkód használatával érhető el:
KUPONKÓD: 2ES1


A kuponkódot a kosár alatt az adatait kitöltésekor tudod megadni. Kérlek mindenképpen nyomj rá az érvényesítés gombra, mert a rendszerünk csak így veszi figyelembe a kuponkedvezményt! Ekkor már a kosarad végösszegéből egyből levonásra kerül a kedvezményed!

 

 

Nézd meg falmatricáinkat, magasságmérőinket!