2+1 Akció összes falmatricánkra a készlet erejéig! Tegyél a kosaradba 3 FALMATRICÁT és a legolcsóbb INGYEN a tiéd! A kedvezmény automatikusan levonásra kerül a kosárból! Ne maradj le!

Minden szülő rémálma a nagy tömeg, zsivaj és…hol a gyermekem felkiáltás. Bárkivel előfordulhat, mert a gyerekeknek van egy szuper képességük, mellyel pillanatok alatt köddé válhatnak…

A legjobb ha mindig van a gyermekednél valami, amivel be tudják azonosítani, téged fel tudnak hívni.

gyermekre figyeles

Infószalag: akár otthon is elkészíthető de játékboltokban is kapható. könnyen fel-helyezhető, a pánt hasonlít a óráéhoz, állítható a mérete. A gyermek csuklójára rögzíted, rajta van a neve és a szülők telefonszáma, illetve ha van betegsége vagy allergiája.

QR kód: a személyes kódot akár laminálhatod is. Hátránya, hogy kieshet a zsebből, illetve csak olvasóval vagy okos telefonnal értelmezhető.

GPS karóra: a szülők telefonjával van összeköttetésben. Akkor is jelez, ha túl messzire került a gyermeked.

Kártya névjegykártya méretű, rajta minden infóval

A hangsúly itt is a megelőzésen van.

– Mielőtt útra kelnétek beszéljétek át mi várható és legyen tisztában gyermeked azzal is (persze csak ha életkora engedi), hogy mit kell tennie ha véletlen mégis eltávo-lodik tőletek.

– Készítsetek képet róla induláskor. Így lesz egy felvételed az aktuális ruházatáról

– Szabályokat magyarázd el

– Gyermeked tudja a nevét, szülei nevét, címet?

– Folyékony kötszer: tollal írd rá a kezére a telefonszámodat és fújj rá a kötszerből. Vízálló réteg képződik, alatta a szám nem mosódik el.

Készítettünk kártyácskákat, amit ki tudtok nyomtatni. Írd rá az adatokat, lamináld be vagy vastag celluxszal vond be.

 

Kártyácska letöltése


Ti küldtétek a falmatricáinkról:

[widgetkit id=”54″]