2+1 Akció összes falmatricánkra a készlet erejéig! Tegyél a kosaradba 3 FALMATRICÁT és a legolcsóbb INGYEN a tiéd! A kedvezmény automatikusan levonásra kerül a kosárból! Ne maradj le!

Rólunk

rolunk01

Sziasztok!

Kovács Krisztina vagyok, egy kisfiú és egy még kisebb lány édesanyja.

A www.gyerekszobafalmatrica.hu ötletét még 2014-ben a bennem érzett űr hívta elő akkor, amikor a gyermekeim szobájába, ágya mellé valami aranyosat kerestem.

2014 óta kb 50.000 édesanya választotta a mi falmatricáinkat gyermekei szobájának dekorálására! Köszönjük nekik a bizalmat, sokan véleményt is küldtek nekünk, ezeket itt olvashatjátok: Vélemények

Matricáink kínálatát folyamatosan megújítjuk így a véleményeink között sok olyan fotót láthattok mely designok már nincsenek a kínálatunkban.

Olyan gyerekszoba dekorációs lehetőségeket próbáltam találni, melyeket könnyen, egyszerűen, megfizethető áron én is meg tudok valósítani.

Mivel a kézügyességünk nem a legjobb nálunk az szóba sem jött, hogy nekiálljunk a férjemmel mindenféle kedves dolgot festeni a gyerekek szobájába, így maradtak a kész megoldások.

Gyerekszoba falmatricák 2 munkanapos szállítással

Ezek után hoztam el először gyermekeimnek, majd Nektek is Magyarországra az átragasztható, így könnyen felragasztható matricákat.

Minden egyes falmatricánk egész fal dekorálására alkalmas és mindegyikből raktárkészletet tartunk, így 2-3 munkanapon belül már nálatok is van a kiválasztott matrica.

Szerettem volna nektek a különleges matricák mellé egy különleges garanciát adni!- Mosolygarancia

Nincs nagyobb öröm annál egy szülőnek, amikor a gyermekének örömet okozhat. Így született meg a mosolygarancia ötlete bennem! A mosoly garancia arról szól, ha a gyermeked nem mosolyog amikor megmutatod neki a matricát, akkor küldd nekünk vissza, és visszafizetjük az árát!

Minden egyes falmatricánk egész fal dekorálására alkalmas és mindegyikből raktárkészletet tartunk, így 2 munkanapon belül már nálatok is van a kiválasztott matrica.

És most figyelj! Ha a matricát felragasztva mutatod meg, és úgy nem tetszik a gyermekednek, akkor csak szedd le a matricát, küldd vissza nekünk, és akkor is visszafizetjük az árát!

Remélem ti gyermekeiteknek is legalább akkora öröme lesz a szobájukba kerülő matricáknak, mint amennyire az enyémek szeretik az övükét!

Az ágyak mellé kerülő matricák lehetőséget adnak az esti mesélésre is. Az én gyermekeim ezt nagyon szeretik, ezért a Blogunkban összegyűjtöttünk nektek meséket, melyeket a falmatricáinkról tudtok mesélni.

Jó válogatást és sok gyermekmosolyt kívánok Nektek!

 

Vélemények ❤