2+1 Akció összes falmatricánkra a készlet erejéig! Tegyél a kosaradba 3 FALMATRICÁT és a legolcsóbb INGYEN a tiéd! A kedvezmény automatikusan levonásra kerül a kosárból! Ne maradj le!

Házhoz szállítási, fizetési információk

Mennyibe kerül a házhoz szállítás?

A házhoz szállítás díja Magyarország területén belül:
– 4500 Ft alatti rendelés esetében 990 Ft
 4500 Ft felett ingyenes

Mikor kell fizetnem a matricákért?

UTÁNVÉTES fizetés: Ha az utánvétes fizetést választod, a matricákért csak a futárnak kell fizetned, amikor ő a matricádat a kezedbe adja! Az utánvét kezelésért sem számítunk fel neked plusz díjat. A futárnál fizethetsz készpénzzel, vagy bankkártyával is!

BANKKÁRTYÁS fizetés: Ha a bankkártyás fizetést választod, akkor átirányítunk a SIMPLE PAY (OTP bank) biztonságos bankkártyás fizetési rendszerébe, ahol egyszerűen, és gyorsan bankkártyával ki tudod fizetni a rendelésed.

Mennyi idő a házhozszállítás, hogyan zajlik?

Webshopunk megrendeléseit a GLS Futárszolgálat teljesíti átlagosan 2-3 munkanapon belül.

A csomagok kézbesítése munkanapokon történik 9-17 óra közötti időszakban. Amennyiben ebben időszakban nem tartózkodsz otthon, szállítási címként célszerű (amennyiben van rá lehetőséged) munkahelyi címet megadni.

A futárszolgálat háromszori kézbesítést kísérel meg, így biztosan célba ér a csomagod!

Hogyan kapok értesítést a csomagom érkezésének időpontjáról?

1. A GLS futárszolgálat a kiszállítás előtt 1 munkanappal e-mailt küld a megrendeléskor megadott e-mail címedre!

2. A szállítás napján reggel is fogsz kapni egy e-mailt, mely tartalmazza a kiszállítás várható 3 órás időtartamát és a kézbesítést végző futár telefonszámát. Így fel tudod venni a kapcsolatot a futárral is, ha bármi gondod lenne.

Mibe csomagoljátok a matricákat, hogy ne gyűrődjenek a kiszállítás alatt?

Matricáinkat vastag falú okmányhengerbe csomagoljuk. Ezekbe az okmányhengerekbe a matricák feltekerve kerülnek be. A vastag falú okmányhenger biztosan védi a matricát attól, hogy a szállítás során megsérüljön.

A csomagolásért sem kell külön fizetned!

Népszerű ❤ matricáink