2+1 Akció rengeteg falmatricánkra! Nézd meg az összes 2+1 Ingyen Akciós matricát most! ! AKCIÓ tart: 2024. május 31. 24:00-ig, vagy a készlet erejéig. Ne maradj le!

Lassan beköszöntenek a hosszú és hűvös esték, itt az ideje elfoglaltságokat gyűjteni. Ha készítesz egy listát arról, mi mindent lehet bel- és kültéren csinálni, akkor az adott időben már csak elő kell készülnöd és jöhet a móka. Így biztosan elkerülöd azt, hogy unatkozzanak a gyerekek.


Első körben a csodás falevelek és termések, melyeket érdemes begyűjteni. Szárítsátok ki a tobozt, makkot, gesztenyét. Ha nedves, könnyen bepenészedhet…Bevallom néhányszor már belefutottam ilyen “ajándékokba” melyeket kislányom spájzolt be “jó helyre” 🙂

A leveleket tegyétek nehéz könyvek közé és préseljétek le. Már az előkészületek is jó mókának számítanak, hiszen a kirándulás, rendszerezés, préselés és szárítás mind mind érdekes és hasznos feladat egy gyermek számára.


Itt a kezem, hol a kezem

Rajzoljátok körbe a kezeteket, színezzétek ki barnára. Ez lesz a fa törzse. A színes leveleket pedig selyempapírből készítsétek el. Akár mind a 4 évszakot is megcsinálhatjátok, jó móka lesz.


Mókás fejek

Ezek a vidám fejecskék garantáltan feldobják a szobát de a délutánt azt minden képpen. Készítsétek el a saját családotokat. vajon milyen lesz az “anyafej” ?

A családi kirándulás során összegyűjtött színes leveleket érdemes felhasználás előtt lepréselni.


Toboz bagolyka

Egy topoz, makknak a sipkája, pár levél egy kis papír és egy pár szem ami szükséges a bagoly elkészítéséhez. Ha egy fonalat kötsz rá, akár a kertben lévő fát is díszíthetitek vele. Ha az asztalon a vázában pár faág is van, ott is jól mutat.

(forrás:findcraftideas)


Ti is készítettetek már hasonló szépségeket? Ha igen, akkor osszátok meg velünk! 🙂


Ti küldtétek a falmatricáinkról:

[widgetkit id=”54″]