2+1 Akció összes falmatricánkra a készlet erejéig! Tegyél a kosaradba 3 FALMATRICÁT és a legolcsóbb INGYEN a tiéd! A kedvezmény automatikusan levonásra kerül a kosárból! Ne maradj le!

Ha már hőség, akkor strand, pocsolya, vízpart esetleg kacsaúsztató…mindegy vagy vííííz legyen. Melyik gyerkőc ne szeretné hűsíteni magát a kellemes vízzel? Annyira találékonyak, hogy a legapróbb alkalmatosságból is pazar “medencét” tudnak varázsolni… Nálunk pl. a lányok a régi kiszuperált fürdetőkádat medencévé avatták. Kicsit szűkös de azért élvezettel lehet használni.


Irány a strand

Eljött végre a várva várt pillanat, irány a strand. A gyerekek már önfeledten várják de mi anyák….nos…

Ilyenkor vannak édesanyák, akik fejükhöz csapva elkeseredett harcot vívnak, a strandtáskával és próbálnak beletuszkolni minden fontos vagy legalább is fontosnak tűnő dolgot…van mikor a táska nyer és kíméletlenül szelektálni kell…vagy éppen az marad otthon, ami re nagy szükség lett volna…bár manapság szinte mindenhol minden beszerezhető, így kérem szépen akkor sem omlik össze a világ, ha otthon maradt a fürdőpelus.. Bár kezdő anyaként és korábban halálra izgultam magam minden ilyen alkalommal, hogy csak nehogy otthon maradjon a pót meg a pót pót ruha/cumi/játék…mert mi van ha… Azért már több gyereknél anya is edződik….valamelyest.

Hogy kerüld el a káoszt?

Tudatos tervezéssel a rémálomszerű utazások, strandolások is könnyed szórakozássá válhatnak. Egyszer kell csak nekiülni és pontosan rögzíteni egy papírra, hogy milyen alkalomkor, utazáskor mire van szükségetek, mi legyen a bőröndben, útipoggyászban, strandtáskában. aztán ezt a cetlit atombiztos helyre eltenni…persze olyanra, ahol tuti megtalálod…és következő alkalommal halálos nyugalommal tudsz készülődni a listád segítségével

Mi legyen a listán?

Hiszek a lista erejében… Mivel ezernyi más dologra kell figyelni így a legegyszerűbb és leggyorsabb összepakolni és elindulni…utána meg élvezni a strandolás örömeit…mert igen, nekünk anyáknak is jár ilyenkor a pihenés…

Készíthetsz közös családi vagy akár külön szülő-gyerek listát is. Kategorizálj, és sorold fel alá, amire szükség van. Ilyen kategória lehet: – ruha (fürdőruha, strandruha, pótruha, sapka, kalap) – kényelem (pléd, kisszék, törölköző) – játék (vödör, lapát, homokozó készlet, labda, locsoló kanna, szita, homokozó formák) – vízi cucc (matrac, úszógumi, karúszó, úszó pelus, vízipisztoly, deszka) – étel/ital (tápszer, bébiétel, víz, gyümölcslé, szendvics, nasi)

Akkor ülj neki, amikor higgadtan végig tudod gondolni az egészet. Így, tiszta fejjel és kapkodva nem marad ki semmi és mikor eljön a nap, akkor a lista segítségével garantáltan stresszmentesen indulhattok útnak.

Dőlj hátra…

Ha elkészültél, dölj hátra, igyál egy forró kávét és töltsd le a csinos kis kártyákat, amit neked készítettünk a listához. Lamináld be, vagy egyszerűen celluxot húzz át rajta és már túlél mindent. hazafelé jövet is jó szolgálatot tehet, hiszen segítségével gyorsan átfuthatod megvan-e minden…