2+1 Akció összes falmatricánkra a készlet erejéig! Tegyél a kosaradba 3 FALMATRICÁT és a legolcsóbb INGYEN a tiéd! A kedvezmény automatikusan levonásra kerül a kosárból! Ne maradj le!

Egy babaváró party szervezése izgalmakkal teli. Egyre népszerűbbek itthon is. Ahhoz, hogy valóban mindenki jól érezze magát, gondos előkészületet igényel. A legfontosabb figyelembe venni a kismama igényeit, mert bizony 7-8 hónapos terhesen már valódi kihívás egy helyben ülni. Ezért, mielőtt meginvitálnád a vendégeket készíts egy tervet.

Készítettünk egy útmutatót, amit ha követsz, nem kell majd izgulnod a party és a hangulat miatt:

1. Válassz megfelelő időpontot: egy kismama számára legideálisabb a kora délután. A várandósság előrehaladtával ugyanis egyre nő a fáradékonyság és a fő cél most az Ő szórakoztatása
2. Határozd meg a vendéglistát: Írd össze, hogy kiket szeretnél meghívni. A listára írd oda az elérhetőségeket és minden fontos adatot, infót. Így egyetlen papíron minden rajta lesz, nem kell vadászni a cetliket
3. Határozd meg a pénzügyi keretet: ha már megvan a létszám, tervezd meg a költségeket is. Nem kell feltétlen nagy lakoma ahhoz, hogy mindenki jól érezze magát.
4. Határozd meg a helyszínt: vedd figyelembe az évszakot, a vendégek számát és a pénzügyi keretet.
5. Küldj meghívót: ha már minden előkészülettel készen vagy, küldd ki a meghívókat. Kérj visszajelzést, hogy esetleg ki az aki nem tud jönni.
6. Készítsd el a menü listát. Ilyenkor a legegyszerűbb a legjobb. Apró szendvicsek, gyümölcssaláta, apró sütik. Vedd figyelembe a kismama igényeit is.
7. Készíts elő játékokat: A legtöbb babaváró party az ajándékok bontogatása mellett gyorsan ellaposodik ha nincs valami játék. Készíts előre egy tervet, hogy mi után mi következik.
8. Készíts apró ajándékot a vendégeknek, igazán jólesik mindenkinek. Apró csoki, édesség, kézműves szappanka…A lényeg, hogy megköszönd amiért eljöttek a partyra.
9. Ajándék a kismamának: előre puhatolózhatsz, hogy mi az, amire vágyik, amire esetleg szüksége lehet. Akár közösen is adhattok nagyobb meglepetést de számtalan kedves ajándék közül választhatsz te is. A nagy méretű falmatrica vagy az édes babakártya minden szülő szívét megdobogtatja:


Ti küldtétek a falmatricáinkról:

[widgetkit id=”54″]