2+1 Akció összes falmatricánkra a készlet erejéig! Tegyél a kosaradba 3 FALMATRICÁT és a legolcsóbb INGYEN a tiéd! A kedvezmény automatikusan levonásra kerül a kosárból! Ne maradj le!

Ma van gyereknap! Életünk legcsodásabb élménye hozzájuk kötődik, ünnepeljük őket!! Tudtad, hogy az ENSZ közgyűlése 1954-ben javasolta, hogy minden országban tartsák meg az egyetemes gyermeknapot.

Az ünnep célja, hogy megemlékezzenek a világ gyermekeinek testvériségéről és egymás közti megértésről, valamint a gyermekek jóléte érdekében kifejtett küzdelemről. Javasolták a kormányoknak, hogy mindenhol olyan napot jelöljenek ki erre a célra, amit megfelelőnek gondolnak.

Magyarországon 1931-től ünneplik, bár akkor még egy teljes hetet szenteltek a gyerekeknek. Ma már egyetlen nap, május utolsó vasárnapján tartjuk a gyereknapot.

Ünnepeld meg te is a csodás kis emberpalántákat! Annyi szeretet és kedvesség van bennük, hogy anyaként nehéz könnyek nélkül beszélni róla. Tedd a napját emlékezetessé, szervezzetek közös családi programot, lepd meg aprósággal engedj meg olyat is ezen a napon, amit máskor kevésbé szoktál.

Készítettünk egy kis letölthető kupon csomagot, melyet kiegészítve elkápráztathatod gyermeked. Írj rá apró kedvességeket, közös program lehetőségeket és hagyd , döntsön ő melyik nap melyiket váltja be!

Letölthető kupon csomag


Ti küldtétek a falmatricáinkról:

[widgetkit id=”54″]