2+1 Akció összes falmatricánkra a készlet erejéig! Tegyél a kosaradba 3 FALMATRICÁT és a legolcsóbb INGYEN a tiéd! A kedvezmény automatikusan levonásra kerül a kosárból! Ne maradj le!

Nincs is jobb hétvégi program így az ünnepek előtt, mint a kreatívkodás. mennyi csodálatos dísz, koszorú vagy ajándék kerülhet ki a szorgos kezecskék közül. Ráadásul mennyivel értékesebb is az így elkészített adventi ajándék.


Ha igazán kreatívak vagytok, talán csak a képzeletetek szabhat határt…bár ismerve az édesanyákat még az sem.

Főzzetek egy kellemes fűszeres teát, hallgassatok fülbemászó muzsikát és hangolódjatok az ünnepekre.

SPATULA FIGURÁK

Itt valóban csak a képzeletetek szabhat határt! Az egyszerű spatulákat fessétek ki, vagy filctollal színezzétek ki. Ragasszatok rá apró szemeket, filc darabokat és már kész is a Mikulás, a Grincs, a hóember vagy egy pingvin.

Utána bábozáshoz is fel tudjátok használni, vagy karácsonyfa díszként is tündökölhetnek a fán.

(kép: http://creativemeinspiredyou.com/stick-em-up-on-your-christmas-tree/)


ADVENTI KOSZORÚ

Készítsetek együtt egy olyan koszorút, amely biztosan nem kap lángra.

Hozzávalók:

kartonlap, sárga selyempapír és zöld színű vastagabb papír, festék vagy filc és egy kis ragasztó

Elkészítés:

A kartonból vágjatok ki egy nagyobb karikát, ez lesz az alap. A zöld papíron rajzoljátok körbe a kezeteket és vágjátok ki. Ez lesz a “fenyő” az alapon.

A 4 gurigát fessétek le tetszőlegesen, a közepébe a sárga selyempapírból készítsetek lángot. Az egészet ragasszátok rá az alapra és már kész is a saját gyártású tűzbiztos koszorú.


ADVENTI LÁMPÁS

Papírból, filcből vagy dekorgumiból készül ez a csodás lámpás. Vágjatok ki téglalap alakot majd a közepén vágjatok bele egy forma hosszú vonalakat.

Díszítsétek ki és a két végét ragasszátok össze. Kicsit középen meg kell nyomni a végleges formája miatt. Örökmécsest tegyetek a közepébe ha aljat is készítettetek hozzá. Kisebb méretűeket a karácsonyfára is tehetitek dísznek.


Az elkészült csodás díszeket osszátok meg Facebook oldalunkon a többi anyukával, hogy ők is inspirálódjanak és megcsodálhassuk alkotásaitokat.

Ti küldtétek a falmatricáinkról:

[widgetkit id=”54″]