2+1 Akció rengeteg falmatricánkra! Nézd meg az összes 2+1 Ingyen Akciós matricát most! ! AKCIÓ tart: 2024. május 31. 24:00-ig, vagy a készlet erejéig. Ne maradj le!

A nyár mindannyiunkból kihozza legjobb énünket. Ráadásul mi anyukák, szeretünk a lakásba is belecsempészni egy kis vidámságot, őrültséget a dekorációk által.

Persze lehet, hogy kedves férjed furcsán néz rád, mikor megveszed a huszonvalahanyadik színes lámpást vagy mécsestartót, esetleg székpárnát…ilyen még nincs felkiáltással… Most összeszedtünk néhány igazán őrületes dekorációt, amivel gyerekek szobáját díszítették igazán kreatív mamik.


Elképesztő falak

Ki tudna ellenállni ilyen csodás kaktusznak vagy egy bálnának a szoba falán? Melyik gyermeknek ne esne le az álla ha ilyennel lepnéd meg? (forrás:circu.net)

Falmatricát szeretnél inkább, mert kézügyességed szab csak határt a fantáziádnak? Nézd mennyi csodás halacska, és hajó…segítségükkel igazi vízi paradicsomot varázsolhatsz…

Kattints ide és nézd meg részletesebben ezeket a csodás tengeri élőlényeket:


Elképesztő babaágyak

Nézzétek ezeket a megoldásokat! Igazán szemet gyönyörködtető beach hangulat járja át ezeket a szobákat. (forrás:kidsbedroom.com, apafoz.com)


Káprázatos kiegészítők

lamingó papírból? Hawaii sarok a szobában? Csak kapkodom a fejem, mennyi kreatív ötlet… (forrás:decoist.com, redtedart.com) Nézd a színek harmóniáját, mennyi vidám, vibráló de még is kellemes árnyalat. A pasztelles színek jobban passzolnak a gyerekek szobájába mint az éles, harsogó színek.

Fantasztikus képek és kreatív ötletek tárházával találkozhatunk, ha kicsit beleássuk magunkat a témába. Azért egy nagyon fontos dolgot nem szabad szem elől téveszteni, ez pedig nem más mint gyermekeid biztonsága. Mert lehet csodás egy képkeret, vagy egy tükör, ha leesve komoly sérülést okozhat. figyelj arra is, hogy lehetőleg ne szöggel rögzítsd a falra a tárgyakat. Könnyebb dekorációs elemeket válassz, amiket öntapadós ragasztó csíkkal egyszerűen rögzíteni lehet a falhoz.

Mert ugye nincs a biztonságos csavar/szög, amit a leleményes gyerkőcök ne tudnának valamilyen titkos képességükkel leoperálni a helyükről…

Te is készítettél valamilyen csodás nyári dekorációt gyermeked szobájába? ne rejtegesd, oszd meg velünk, hogy mi is megcsodálhassuk!


Ti küldtétek a falmatricáinkról:

[widgetkit id=”54″]