2+1 Akció rengeteg falmatricánkra! Nézd meg az összes 2+1 Ingyen Akciós matricát most! ! AKCIÓ tart: 2024. május 31. 24:00-ig, vagy a készlet erejéig. Ne maradj le!

Kamaszlányokkal az élet cseppet bonyolult…Gondolom erről te is tudnál mesélni. Mégis annyira bájosak, ahogyan nővé cseperednek, ahogyan felerősödnek bennük a női, anyai ösztönök. Éppen ezért arra gondoltunk, hogy a mai válogatásban nekik szóló könyvetek és matricákat gyűjtünk csokorba.


Ösztönözd az olvasásra gyermeked

Megszerettetni az olvasását nem lehet elég korán kezdeni. Bebizonyították, hogy már az anyaméhben hallott mesének is hatása van a későbbiekre. Igen ám de kamaszokat rávenni az olvasásra? Hű ez bizony kemény dió…mondják anyukák. Számtalan kimondottan nekik szóló könyv létezik már, így szerintem könnyebb a helyzet. Segítsd gyermeked, hogy menő legyen olvasni. Akár választhattok együtt, vagy arra is bízhatod, válasszon ő.


Ma kimondottan nagyobb lányoknak való falmatricákat válogattunk össze.

Könyv gyűjtemény

Nem maradhat el a válogatás, ahol ma igazi kalandos történeteket találtok

Andrew Metthew: Legyél boldog tinédzser
2. Sabine Thor: Abszolút lány
3. Amy Ewing: A fehér rózsa
4. Lány vagyok
5. Bumm a gatyában

 

Eddigi falmatrica mesék

Minden héten mesélnek matricáink a gyerkőcöknek. Egy-egy figura kiragadásával ösztönzünk benneteket, hogy telepedjetek a falmatricátok elé és induljatok el egy csodálatos utazásra.

Kattints a linkekre és máris ott teremsz…Nézzétek csak mennyi helyen jártunk már:

Ti küldtétek a falmatricáinkról:

[widgetkit id=”54″]