2+1 Akció összes falmatricánkra a készlet erejéig! Tegyél a kosaradba 3 FALMATRICÁT és a legolcsóbb INGYEN a tiéd! A kedvezmény automatikusan levonásra kerül a kosárból! Ne maradj le!

Ünnepi kisokos babalátogatóba indulás előtt

Új jövevény a családban, közvetlen környezetben mindig határtalan örömet okoz. Alig várod már, hogy meglátogathasd, kezedben tarthasd azt a picike illatos csomagot. Komoly fejtörést okozhat, hogy mi legyen az, amit ajándékba vigyél.


Ami szinte mindig jól jön

– utalvány bababoltba/drogériába
– pelenka vagy ha stílusosabb akarsz lenni pelenkatorta
– mérföldkő kártyák melyekre az anyuka fel tudja jegyezni a nagy pillanatokat

 

Ezekkel nem fogsz mellé lőni, minden kisbabás családban jól jöhetnek. Vannak viszont olyan ajándékok, amiket nem ajánlunk:

Ezeket az ajándékokat jobb, ha elkerülöd

1. Plüss: Bár nagyon édesek a plüss macikák és elefántok, kisbabának ne vigyünk. Nehezen lehet tisztítani, gyorsan tele lesz porral. Mivel mindent a szájába vesz, könnyen lenyelheti a szöszöket.
2. Apró alkatrészeket tartalmazó játékokat. A 6X6 cm-nél kisebb darabokat könnyen le tudja nyelni, fulladást okozhat.
3. Mosható pelenkát. Bár fontos a környezetünk védelme, előtte azért kérdezzük meg az anyukát mi a véleménye ezekről a pelusokról.
4. Olyan ruhácskát amin gomb vagy csat van. A piciknek van egy különös képességük, mindent le tudnak szedni. Éppen ezért a gombok ha meglazulnak veszélyt jelentenek a kicsik számára.
5. Babakozmetikum: A paletta széles, számtalan kencét lehet kapni kisbabáknak. Előtte azonban minden képpen kérdezzük meg a szülőket, ők mit használnak.

Látod, egy kis körültekintéssel csodás meglepetést vihetsz ajándékba aminek mama és baba biztosan örül és hasznát veszi.

Ti küldtétek a falmatricáinkról:

[widgetkit id=”54″]