2+1 Akció rengeteg falmatricánkra! Nézd meg az összes 2+1 Ingyen Akciós matricát most! ! AKCIÓ tart: 2024. május 31. 24:00-ig, vagy a készlet erejéig. Ne maradj le!

Te is biztosan arra törekedsz, hogy gyermeked szobája biztonságos legyen. Sokszor gondot okoz, hogy akkor mivel dekoráljuk a falat? Hogyan rögzítsünk órát, fogast vagy magasságmérőt szög nélkül?

Még kisbabád születése előtt gondolj a szobácska és az egész lakás biztonságossá tételére. Az ágyban fekvő újszülöttből nagyon hamar kúszó mászó, majd totyogó baba válik, aki mindenbe belekapaszkodik és mindenre felmászik. Éppen ezért térképezd fel a veszélyforrásokat és utána láss neki.

Segítségül összegyűjtöttünk néhány dolgot, amire minden képen figyelj oda:

  • – Bútor: a felülete sima legyen, kerüld a durva, érdes kialakításokra. A rögzítő csavarok mindenhol legyenek eléggé megszorítva. A laza csavarok kieshetnek és bevehetik a kicsik a szájukba
  • – Polcok: Legjobb ha a falhoz rögzíted a polcokat. Ahogy nő gyermeked, úgy nő a kíváncsisága is. Szeret mindenre felmászni, így a polcokat sem hagyja ki az biztos. Ha nincs rögzítve, könnyen felborulhat és rádőlhet gyermekedre. Ágy, pelenkázó és játszósarok fölé a falra soha ne szerelj polcot. Ha véletlen nem jól szerelted fel és leesik vagy megbillen és a rajta lévő tárgyak pottyannak gyermekedre, komoly sérüléseket okozhatnak.
  • – Kiságy: A fekvőfelület magassága legyen megfelelően beállítva. Ahogy nő gyermeked, tedd lejjebb, mert könnyen kibukhat belőle, ha egyszer úgy gondolja, hogy feláll. Győződj meg, hogy a fából készült kiságyból nem állnak ki apró szálkák, ne legyen érdes a felületük.
  • – Gyerekágy: Életkornak megfelelően használj leesésgátlót. Az ágyat ne tedd fűtőtest és ajtó közelébe, ablak alá.
  • – Szőnyeg: Könnyen tisztítható legyen, használj alá csúszásgátlót.
  • – A falra ne rögzíts semmit szöggel, csavarral. Használj olyan dekorációt, melyet kétoldalú ragasztócsíkkal fel tudsz tenni. Nagyszerűen mutat az egész falat beborító dekormatrica is. Biztonságos és vidámságot visz a szobába. A magasságmérőt sem kell már felszögelni, matrica kínálatunkban számtalan ilyen díszítő elemet találsz:

 


Ti küldtétek a falmatricáinkról:

[widgetkit id=”54″]