2+1 Akció összes falmatricánkra a készlet erejéig! Tegyél a kosaradba 3 FALMATRICÁT és a legolcsóbb INGYEN a tiéd! A kedvezmény automatikusan levonásra kerül a kosárból! Ne maradj le!

Minden gyermek szeret saját kis kuckót kialakítani magának. Szerencsésebb akinek van saját szobácskája, ami igazi kis birodalom a számára. Már egészen pici korban igényük van a saját térre, ami csak az övék.

Megjelölik matricával, később rajzokkal, hogy ki léphet be és ki nem . Az évek múlásával egyre inkább nyilvánvalóvá válik a szülőnek belépni tilos.

Készítsetek együtt névtáblát, amit vagy az ajtóra vagy az ágyikója felé helyezve büszkén fog mutogatni mindenkinek. Ötleteket mutatunk segítség képpen, hogy mennyi lehetőség van egy csinos tábla elkészítéséhez.

  • – Fából készített névtábla igazán impozáns látvány nyújt. Ehhez azonban kell egy ügyes apuka, aki méretre vágja a léceket, lefesti. A dekoráció már lehet a “lányok” feladata.

 


  • – Kemény karton papírból és színes fonalakból igazán szemet gyönyörködtető alkotások születhetnek. Nagyobbacska gyerekek már akár egyedül is megbírkózhatnak vele. Vágjátok ki gyermeked monogramját kartonból és színes szalaggal szorosan tekerjétek körbe. Közben azért alatta ragasztót is kell használni, hogy biztosan ne csússzon le fél úton a fonal. Utána jöhet í díszítés: színes virágok, masnik, szalagok. (fotó:lauralizzy.com)

 


  • Fa betűkből: Kisgyerekkel a legegyszerűbb módja a névtábla készítésnek ha ragasztható fa betűket és matricákat használtok. Webshopunkban számtalan színű betűt találsz, mind kedves állatfigurával van díszítve és csodás élénk színekben pompáznak. Igazán gyerekjáték a használatuk! Micsoda élményt jelent majd gyermekednek ha elmondhatja, saját maga készítette a táblácskáját. Díszíthetitek masnival vagy akár falmatricáink egyikéből is használhattok fel elemeket.

 


Ti küldtétek a falmatricáinkról:

[widgetkit id=”54″]