2+1 Akció összes falmatricánkra a készlet erejéig! Tegyél a kosaradba 3 FALMATRICÁT és a legolcsóbb INGYEN a tiéd! A kedvezmény automatikusan levonásra kerül a kosárból! Ne maradj le!

Akár csak emlékeidben él, akár most éled át, a várandósság alatti fészekrakásból egy anyuka sem maradhat ki. Édesapák számára érthetetlen módon elkezdődik a pakolások, rendezgetések vagy az átalakítások végeláthatatlan sora. A nagy nap közeledtével kialakul a kisbaba szobája, vagy a babasarok. Ahhoz, hogy vidám és komfortos legyen a kuckó, az alábbi tippekkel segítünk téged.


Milyen az optimális kuckó a babának?

Tisztaság és jó levegő: elengedhetetlen mind a kettő. Különösen figyelj a játékokra, pelenkázóra, bútorokra. Könnyen szennyeződhetnek, ami baktérium forrás lehet. A baba születése után legyen meleg de ne fullasztó és rendszeresen szellőztess.
A kiságy és a pelenkázó ne legyen fűtőtest vagy nyílászáró közelében.
– A szoba vagy babasarok falát vidám pasztell színre érdemes festeni. Kerüld a nagyon élénk, harsogó és neon színeket.
Nyugalomra nagy szüksége lesz a babádnak, így a lakás azon pontjára helyezd őt, ahol kevésbé hallatszódik a csengő, nincs nagy átjárás
– Törekedj arra, hogy természetes anyagú ágyneműbe és ruhácskába fektesd a kicsit. kerüld a műszálas huzatokat, mert rosszul szellőzik és könnyen beleizzad a baba.
Bútorok esetében első a biztonság. Gyorsan cseperedik a baba, hamar eljön az idő, mikor mindenbe belekapaszkodik. Éppen ezért amelyik bútort tudod, rögzítsd a falhoz. Ahol szükséges, használj élvédőt.
Világítás. A kicsinek nyugalomra van szüksége, azonban a fürdetéshez, pelenkázáshoz kell a megvilágítás. Úgy helyezd el a világító testeket, lámpákat, csillárokat, hogy az ne süssön a baba szemébe.


Mindegy, hogy egy szobában vagy külön szobában lesz majd a kicsike, a lényeg, hogy komfortos, meleg és biztonságos kuckója legyen. Így talán nagyobb az esély arra, hogy átaludja az éjszakát…:)


Ti küldtétek a falmatricáinkról:

[widgetkit id=”54″]