2+1 Akció összes falmatricánkra a készlet erejéig! Tegyél a kosaradba 3 FALMATRICÁT és a legolcsóbb INGYEN a tiéd! A kedvezmény automatikusan levonásra kerül a kosárból! Ne maradj le!

Ajándékot vinni egy kisbabás családnak az egyik legnehezebb feladat. Hiszen olyan csöpp még, vajon mire lehet szüksége, ami nincs még meg? Milyen hasznos de stílusos ajándékkal lepjem meg őket? Gyakran cikáznak az ember lányának agyában ezek a kérdések. Na nem véletlenül.


Biztosan nem lősz mellé olyan dolgokkal, melyek hasznosak…igen ám de milyen típusú pelenkát és kozmetikumokat használnak a szülők? Mi az amit egyáltalán nem használnak? Milyen színű legyen a ruhácska…szeretik-e a kifejezetten lányos rózsaszínt vagy sem…

Éppen ezért, hogy mégis hasznos de egyben tetszetős ajándékot vigyél, összeállítottunk egy kis listát. Melyik anyuka tudna ellen állni egy csodás babakártyának?


Kislányoknak ajánljuk

Babakártyák születéstől a felnőttkorig. Velük minden nagy pillanatot megörökíthetsz.

Rózsaszín babakártya

Rózsaszín extra babakártya csomag

Bölcsis lettem kártyacsomag

Ovis lettem kártyacsomag

Iskolás lettem krátyacsomag

18 éves lettem kártyacsomag


Egy várandósság rengeteg gyönyörű pillanatot tartogat. Emlékszem, amikor elmondtam a férjemnek a nagy hírt, vagy amikor előszőr megmozdult a gyermekem a pocakomban. Az élet megismételhetetlen, lélegzetelállító pillanatai ezek Szuper dolog ezeket az emlékeket egy-egy fotó, de még jobb egy komplett emlékcsomag formájában megörökíteni és akár a hűvösebb estéken elővenni és a párunkkal, vagy már a gyermekünkkel nosztalgiázni, hogy hogy vártuk őt. Nagyon sokat segíthet, amikor testvért várunk, ha a gyermekünknek megmutatjuk, hogy őt is hogy vártuk, amikor ő volt a pocakunkban.

A kártyák használata nagyon egyszerű:

– Hívasd elő a képeiteket és ragaszd be a kártyák hátuljára, írj hozzá egy dátumot, pár kedves emléket, az érzéseidet, így ezeket a pillanatokat újra átélheted és pontosan visszaemlékezhetsz rájuk
– Akár a kártyákkal együtt is lefotózhatod magad, így egy kis „táblát” tartasz a kezedben a kártyával, és ezt a képet ragaszd be a kártya hátuljára.

Kattints ide a további csodás kártyákért

www.nagydolgok.hu

 

Kisfiúknak ajánljuk

Babakék babakártya

Babakék extra babakártya csomag

Bölcsis lettem kártyacsomag

Ovis lettem kártyacsomag

Iskolás lettem krátyacsomag

18 éves lettem kártyacsomag

Kattints ide a további csodás kártyákért

www.nagydolgok.hu

Ti küldtétek a falmatricáinkról:

[widgetkit id=”54″]