2+1 Akció rengeteg falmatricánkra! Nézd meg az összes 2+1 Ingyen Akciós matricát most! ! AKCIÓ tart: 2024. május 31. 24:00-ig, vagy a készlet erejéig. Ne maradj le!

Immár hamisítatlanul beköszöntött az ősz. Olyan csodás ez az évszak, hiszen annyi kincset rejt magában. A hűvös őszi esték remek lehetőséget kínálnak arra, hogy az egész család együtt legyen.

A TV nézésen és a számítógépen túl is rengeteg lehetőség és élmény van, amit megismertethetsz gyermekeddel. Az együtt töltött minőségi idő mindenki számára nagyon fontos.

Minden évszaknak megvan a saját maga szépsége, így az ősz is számtalan csodát tartogat. Gondolj csak bele a sütőtökös csemegékre, a fahéjas sült alma illatára vagy a tájat beborító falevelek színes kavalkádjára. Szüreti mulatságok sokasága várja most kicsiket és nagyokat.

Azért, hogy szeptemberre is legyen elég elfoglaltságod, összeállítottunk egy mini bakancslistát és készítettünk egy üreset is, amire a ti családotok szeptemberi/őszi bakancslistája kerülhet. Ha nincs ötleted, nézz csak szét az ismerőseid között ki milyen programon vesz részt, gyűjts inspirációkat blogokról.

A mi bakancslistánk:

1. Gesztenyéből bábszínházat készíteni
2. Színes levelekből montázst varázsolni
3. Illatos fahéjas almás pitét sütni
4. Szüretelni
5. Szüreti mulatságra elmenni

6. Tökmagot pirítani
7. Falevelet préselni
8. Falevélben hemperegni
9. Megcsodálni a természet változását
10. Megcsodálni a változatos gombákat egy erdei kirándulás során

A fenti 10 ötlet még csak a kezdet. engedd el a fantáziádat és találj ki a gyerekekkel közösen őrül őszi családi programokat. Hidd el, könnyebben megy majd az átállás a vakációból a dolgos hétköznapokra.


Ti küldtétek a falmatricáinkról:

[widgetkit id=”54″]