2+1 Akció összes falmatricánkra a készlet erejéig! Tegyél a kosaradba 3 FALMATRICÁT és a legolcsóbb INGYEN a tiéd! A kedvezmény automatikusan levonásra kerül a kosárból! Ne maradj le!

Itt a tavasz trallala… Annyira vártuk már a melengető napsugarakat, az első tavaszi virágokat, melyek illatukkal belengik a lakást, a madárkák ének…


Eljött egy újabb évszak, ami számtalan meglepetést tartogat magának. A megújulás ideje jó alkalom arra, hogy beszélgess gyermekeddel az évszakokról, mit jelent egy év, vagy milyen változásokon megy át a természet a 12 hónap alatt.

Tavaszköszöntő játékok…

Versek és mesék: Sokszor egy évszaknak megfelelő versikével vagy mesével jobban meg tudják érteni a különbséget.

Készítsetek rajzokat, vagy el is játszhatjátok a változásokat:

– Készítsetek egy A4-es lapra 4 fát. Sárga-zöld-barna-szürke/kék festék segítségével négy évszak-ujjlenyomatos fácskát készíthettek
– Egy papírtényért osszatok négy részre és rajzoljátok/fessétek le az egymás után következő évszakok jellemzőit.
– Készítsetek évszak kollázst régi újságokból
– Számtalan versike és mese foglalkozik ezzel a témával, mi hármat gyűjtöttünk neked ki. Nyomtassátok ki a kártyákat és a negyedikre gyermeked rajzolja rá a tavaszt, amilyennek ő képzeli.

Miközben közösen alkottok, beszélgessetek a hónapokról, évszakokról, mi a jellemzője, mi miért történik. (forrás: kitchenfunwithmy3sosns.com)

Muzsika hangja…

Miközben alkottok, hallgassátok meg Vivaldi:Négy évszak csodás muzsikáját.


Ti küldtétek a falmatricáinkról:

[widgetkit id=”54″]