2+1 Akció összes falmatricánkra a készlet erejéig! Tegyél a kosaradba 3 FALMATRICÁT és a legolcsóbb INGYEN a tiéd! A kedvezmény automatikusan levonásra kerül a kosárból! Ne maradj le!

Hadd tegyek fel neked egy kérdést! Te hány csodálatos, elfuserált vidám vagy megismételhetetlen képet őrzöl telefonodban, számítógépeden gyermekedről? Te is megörökítesz minden egyes “nagy” pillanatot? Rendjén is van így, hiszen melyik anyuka ne tenné ugyanezt.


DE! Ezekből mennyit hívatsz elő? mennyi lesz belőlük valóban emlék, megőrizve, dátumozva az utókor számára? gyanítom nem sok. Hajlamosak vagyunk kattintgatni naponta ezerszer és ezerrel de valahogy a konkrét emlék elkészítése elmarad….

DE! Mostantól ez megváltozhat, hiszen bemutatjuk neked most újdonságainkat, melyekkel gyermeked születésétől egész felnőtt koráig megőrizhető a sok-sok nagy pillanat.


Mikor megszülettél…

A 20 darabos babakártya csomagunk kibővítésére ajánljuk az Extra Babakártya csomagunkat! Hasznos, praktikus ajándék kisbabás szülőknek, vagy akár a saját gyermekednek!

Készítsd magadnak és a kisbabádnak, vagy akár a nagyszülőknek egy szuper személyes emléket, ajándékot a Babakártyákból! A már elkészült fotókat hívasd elő, és ragaszd be a kártyák hátuljára. Mindegyik kártyára rá tudod írni a dátumot, amikor a kép készült és akár pár szívhez szóló megjegyzést, emléket is.

A kártyákkal együtt is fotózhatod gyermeked, hiszem a kártyáink A5-ös méretűek, így egy-egy nagy pillanatot egyből egy kis „táblával” (kártyával) rögzíthetsz!

16d-os kék extra babakártya csomag

16d-os rózsaszín extra babakártya csomag

20db-os kék babakártya

20db-os rózsaszín babakártya


Bölcsitől a sulis évekig

Könnyítsük meg a gyermekeink bölcsibe menését ezzel a szuper ajándékkal. Fotózzuk le a kedvenc gondozónénit, örökítsük meg az első elszavalt verset, vagy akár a bölcsibe lépés pillanatát. Fotózzuk le az ovi bejárata előtt az első napon, a kedvenc óvónénivel, a kártyára rajzoljuk rá együtt az ovis jelét.

Akik már nem most kezdték az iskolát, azoknak pedig a legszebb sulis emlékeit is a kártyákra írhatjuk. Az első szerelmet, az első bizonyítványt, az első versenyeit.

20db-os bölcsis rózsaszín kártyacsomag

20db-os bölcsis zöld kártyacsomag

20db-os ovis rózsaszín kártyacsomag

20db-os ovis zöld kártyacsomag

25db-os iskolás rózsaszín kártyacsomag

25db-os iskolás zöld kártyacsomag


A felnőttkor küszöbén

Mikor 18 éves lettem…Ó mennyi élmény raktározódott el a fejemben. Miért is ne örökítenétek meg kártyák segítségével? Esküvő és babavárás…ki ne maradjon egyetlen pillanat sem…

25 db-os 18 éves lettem kártyacsomag lila

25 db-os 18 éves lettem kártyacsomag szürke

20db-os Kisbabát várok kártyacsomag - lila

25 db-os Esküvőnk napja kártyacsomag


Amit a NAGY DOLGOK kártyákról tudni érdemes

– Az A5 méret: a nagyobb kártyák sokkal látványosabban mutatnak és a hátuljára is nagyobb képet tudsz ragasztani.
– 350 grammos fényes papír: nem gyűrődik össze, kényelmes a fogása és évtizedek múltán is csodásan ragyogni fog
– Sarokkerekített: tudod, hogy a hegyes sarkok mindig rojtolódnak… de ez nem fog, ráadásul csinosabban is néz ki, mintha ridegen az élére lenne vágva


A csodás kártyákat itt tudod közelebbről is megnézni:
www.nagydolgok.hu


Ti küldtétek a falmatricáinkról:

[widgetkit id=”54″]