2+1 Akció összes falmatricánkra a készlet erejéig! Tegyél a kosaradba 3 FALMATRICÁT és a legolcsóbb INGYEN a tiéd! A kedvezmény automatikusan levonásra kerül a kosárból! Ne maradj le!

Egy gyermek szobájának a tervezésekor igen körültekintőnek kell lenni. Számtalan tényezőt kell figyelembe venni ahhoz, hogy ideális környezetet biztosíts gyermekednek.

 

Összegyűjtöttünk most 5 dolgot amire minden képpen érdemes nagyobb hangsúlyt fektetni:

– Vedd figyelembe, hogy hol vannak a nyílászárók (ajtó, ablak) A közelükbe nem célszerű helyezni az ágyat.

– A fényforrások megléte vagy hiánya szintén közbeszólhat egy szoba tervezésénél. Első sorban a természetes fény közelébe helyezd az íróasztalt. Minnél több a természetes fény, annál jobb, erre a játszósarok kialakításánál is figyelj. a mesterséges fényforrások esetében más kell az alkotáshoz mint a játékhoz.

– Konnektorok, fűtőtestek veszélyt jelentenek, gondoskodj a védelemről

– A színeknek nagyon nagy szerepe van a mindennapi életünkben. éppen ezért a gyerekek szobájánál vedd ezt figyelembe. Kerüld a hivalkodó, erős és neon színeket. Sokkal barátságosabb látványt nyújtanak a pasztell színben pompázó gyerekszobák.

– A bútorok esetében is fő a biztonság, amit lehet, rögzíts a falhoz.

 

Az egyik legnehezebb dolog a fentiek közül a megfelelő szín kiválasztása. Sok tényezőt kell szem előtt tartani, ilyen pl. harmónia. Ha túl sok a szín, könnyen káosz benyomását keltheti. A túl élénk színek izgágává, nyugtalanná tesznek…
Segítségül készítettünk egy színkompozíciókból álló palettát. Ezzel könnyebb lesz megtalálni a nektek megfelelőt.

 

Színkompozició megtekintése


Ti küldtétek a falmatricáinkról:

[widgetkit id=”54″]