2+1 Akció összes falmatricánkra a készlet erejéig! Tegyél a kosaradba 3 FALMATRICÁT és a legolcsóbb INGYEN a tiéd! A kedvezmény automatikusan levonásra kerül a kosárból! Ne maradj le!

Reggeli rutin…hogy könnyebben induljon a nap

A reggeli készülődés egy felfokozott állapot, akár ovis, akár kisiskolás gyermeke van az embernek. Mert ugye hiába tudja mindenki, hogy mit is kell tennie valahogy nehezen jön össze…ráadásul időre.

Hiába tud felöltözni, mosakodni gyermekünk, reggelre valahogyan elfelejtődnek ezek a tevékenységek…Kapkodás, noszogatás nem öltözés…ne adj Isten hiszti és már el is késtél…

 

rutin kártya

Mit lehet tenni?

Nekünk szülőknek egyértelmű a reggeli rutin de a kisgyerekeknek nem teljesen. Éppen ezért jó dolog és nem utolsó sorban nagy segítség ha mindennek megvan a sorrendje, ha minden reggel ugyan úgy következnek az események, ugyan abban az időben fújunk ébresztőt.

 

A képes rutin kártyával a kicsik is könnyen meg tudják tanulni, hogy melyik lépés után mi következik. Játszva sokkal gyorsabban megy a reggeli feladatok teljesítése és talán a hiszti is elmarad.

 

Töltsétek le a reggeli rutin kártyát és nézzétek meg milyen örömmel fogja nézegetni és csinálni a feladatok gyermeketek.

 

rutin kártya

rutin kártya

Reggeli rutin kártyák ingyenes letöltése

{module 253}

Ti küldtétek a falmatricáinkról:

[widgetkit id=”54″]