2+1 Akció összes falmatricánkra a készlet erejéig! Tegyél a kosaradba 3 FALMATRICÁT és a legolcsóbb INGYEN a tiéd! A kedvezmény automatikusan levonásra kerül a kosárból! Ne maradj le!

Kisbabát vársz és rajtad is úrrá lett a fészekrakási ösztön? Állandóan a katalógusokat bújod, tippeket keresve? Ez teljesen természetes, szerintem nincs édesanya, aki ezen ne esett volna át egyszer…kétszer….vagy inkább többször…

ismerős helyzet ugye? Elkezdődik a pakolások, rendezgetések vagy az átalakítások végeláthatatlan sora. A nagy nap közeledtével kialakul a kisbaba szobája, vagy a babasarok. Bár úgy érzed, még mindig nem tökéletes, azért megálljt kell parancsolni a hormonoknak… 🙂

Hiszen annyi inger és ötlet éri ilyenkor az anyucikat…annyi csodás, színes és vidám cuccal próbálnak elcsábítani, hogy nehéz ellen állni. De valóban szükség van mindenre? Valóban fontos és biztonságos az vidám pörgő forgó csilingelő szobadísz?


Ahhoz, hogy vidám és komfortos legyen a kuckó, az alábbi tippekkel segítünk téged:

– Tisztaság és jó levegő: elengedhetetlen mind a kettő. Különösen figyelj a játékokra, pelenkázóra, bútorokra. Könnyen szennyeződhetnek, ami baktérium forrás lehet. A baba születése után legyen meleg de ne fullasztó és rendszeresen szellőztess.
– A kiságy és a pelenkázó ne legyen fűtőtest vagy nyílászáró közelében.
– A szoba vagy babasarok falát vidám pasztell színre érdemes festeni. Kerüld a nagyon élénk, harsogó és neon színeket.
– Nyugalomra nagy szüksége lesz a babádnak, így a lakás azon pontjára helyezd őt, ahol kevésbé hallatszódik a csengő, nincs nagy átjárás
– Törekedj arra, hogy természetes anyagú ágyneműbe és ruhácskába fektesd a kicsit. kerüld a műszálas huzatokat, mert rosszul szellőzik és könnyen beleizzad a baba.
– Bútorok esetében első a biztonság. Gyorsan cseperedik a baba, hamar eljön az idő, mikor mindenbe belekapaszkodik. Éppen ezért amelyik bútort tudod, rögzítsd a falhoz. Ahol szükséges, használj élvédőt. (http://housebeautiful.com)
– Világítás. A kicsinek nyugalomra van szüksége, azonban a fürdetéshez, pelenkázáshoz kell a megvilágítás. Úgy helyezd el a világító testeket, lámpákat, csillárokat, hogy az ne süssön a baba szemébe.

(forrás:pinterest, iwoo.co

Ti küldtétek a falmatricáinkról:

[widgetkit id=”54″]