2+1 Akció összes falmatricánkra a készlet erejéig! Tegyél a kosaradba 3 FALMATRICÁT és a legolcsóbb INGYEN a tiéd! A kedvezmény automatikusan levonásra kerül a kosárból! Ne maradj le!

Gyerekszoba átalakításon gondolkodsz? Feldobnád a falakat, de nem tudod mivel? Az egyik legnehezebb feladat a berendezés és a színválasztás után falak díszítése. Itt igazán kiélheted a kreativitásod!

 

 • 1. 3D-s móka:
  Minden gyereknek van kedvenc apró plüss állatkája, amit szívesen tud a közelében. Egy vastag keretbe tedd bele ezeket az apróságokat és már mehet is a falra. Igazán mutatós dekoráció lesz belőle, ha több keretet teszel egymás mellé.
 • 2. Készíts a gyerkőc nevével ellátott girlandot
  A szoba színével passzoló textileket válogass össze és textilfilccel vagy anyagból készítsd el a betűket. Ezeket varrhatod vagy akár ragaszthatod is. Képzeld el mekkora öröm lesz gyermekednek mikor meglátja.
 • 3. Minden gyerek büszke a rajzaira, munkáira.
  Miért porosodna, gyűrődne a szekrénybe? Egyszerűen feszíts ki egy zsinórt a falra és apró csipeszekkel helyezd fel az alkotásokat. Figyeld meg milyen büszke lesz a “kis művész” !
 • 4. A gyerekek nagyon szeretik nevüket viszont látni szobájukban bármilyen formában.
  Válassz nagyobb fa betűket és fessétek ki közösen és már mehet is a falra.
 • 5. Az egyszínű falat bámulatossá varázsolják a falmatricák!
  Legnagyobb előnyük, hogy ha nem tetszik a felhelyezés, át tudod helyezni anélkül, hogy megsértenéd a tapétát vagy a falat, mivel 7 féle felületen is megtapadnak Ráadásul biztonságos, hiszen nem kell attól félni, hogy a gyermeked fejére pottyan. Miután felkerültek a helyükre, találjatok ki egy történetet, amit esténként meseolvasás után vagy helyett lehet folytatni, bővíteni.

 


Ti küldtétek a falmatricáinkról:

[widgetkit id=”54″]