2+1 Akció rengeteg falmatricánkra! Nézd meg az összes 2+1 Ingyen Akciós matricát most! ! AKCIÓ tart: 2024. május 31. 24:00-ig, vagy a készlet erejéig. Ne maradj le!

Végre eljött a március és egyre közelebb jutunk a madárcsicsergős reggelekhez. Rajtad is ilyenkor úrrá lesz az átalakítási láz? A lakás téli dekorációi a szekrény mélyére kerülnek, és végre színek és illatok töltik meg a lakást.

Kisgyerekek is örömmel öltöztetik tavaszi pompába a szobácskájukat. Jó móka együtt készíteni a dekorációt. Mutatunk 4 könnyen elkészíthető de mégis mutatós dekorációs tippet:

1. Szivárványos napocska

Üde színfolt lehet a gyerekek szobájába ez a vidám mosolygós napocska. Elkészítése nagyon egyszerű: papírtányért fessetek be sárgára, rajzoljatok rá szemet, szájat. A szivárványt pedig krepp papírból vagy színes selyem papírból tudjátok elkészíteni. A napocska sugaraihoz fa csipeszeket fessetek sárgára.

 

(forrás: http://www.wesswarmdaddyanderson.com/easy-craft-ideas-for-senior/for-toddlers-spring-arts-and-crafts-for-kids)


2. Virágcsokor tojástartóból

Ehhez a fali képhez vágjátok szét a tojástartót és fessétek be különböző színekre, a közepébe ragasszatok gombot vagy filc anyagot.

Zsenília szálból legyen a virágok szára. A háttér lehet festő vászon de megteszi a vastagabb karton is.


3. Virágos faág

Színes kartonra rajzoljatok egy ágat. Színes krepp vagy selyem papírból apró darabokat tépjetek és ragasszátok rá a kartonra.

 

(forrás: https://innerchildfun.com/2011/03/colorful-spring-branch-craft.html)


Ha valami különleges és nagyszabású dekorációt szeretnétek, akkor válasszatok a nagy méretű falmatricáinkat . Felhelyezésük egyszerű és valóban feldobják a szobát. 7 féle felületen megtapadnak és könnyen át tudjátok helyezni mert újra ragaszthatóak.


Ti küldtétek a falmatricáinkról:

[widgetkit id=”54″]