2+1 Akció összes falmatricánkra a készlet erejéig! Tegyél a kosaradba 3 FALMATRICÁT és a legolcsóbb INGYEN a tiéd! A kedvezmény automatikusan levonásra kerül a kosárból! Ne maradj le!

Te is azon gondolkodsz, hogyan lehetne karneváli hangulatot teremteni otthon is? A gyerkőcök már nagyon vágynak arra, hogy a téli szürkeség után végre színekben pompázzon a szobájuk? Költöztess vidámságot a lakásba pár egyszerű dologgal.

Arra azonban nagyon figyelj, hogy a falra ne kerüljön nehéz képkeret, óra, vagy olyan tárgy amely leesésével sérülést okozhat.

 

1. Színes lampionok:
Vágj ki színes papírból téglalapot, rajzolj vastag keretet, majd ennek mentén hosszában vágj csíkokat. Ha az egészet egy kupak, vagy fedél köré ragasztod, akkor tehetsz bele örökmécsest is. Függeszd fel és már kész is a vidám dekoráció. TIPP: este villany helyett a lámpásokat kapcsold be.

2. Színes papírfüzér:
Selyem papírból vagy bármilyen színes papírból vágj ki háromszög formákat és ragaszd sorba egy hosszú madzagra. Tedd fel a falra, vagy a szobába kereszbe is rögzítheted. Igazán karneváli hangulat lesz!

3. Készíts hatalmas álarcot:
Nagyobb kartonból vágj ki hatalmas álarcokat. Ezeket aztán kedved szerint díszítheted. Ha kész, mehet a falra

4. Falmatricák:
Díszítsd a falat nagy méretű, vidám színekben pompázó falmatricákkal. Kis kreativitással csodás dekorációt tudsz belőle varázsolni a gyerekszobába. Sőt, anyagának köszönhetően többször is áthelyezheted, nem hagy nyomot a falon, újra ragad.

 

Vidám kert plüssállatokkal

Elefánt, zsiráf és orrszarvú a képzelet kertjében

Képkeretes falmatrica dzsungel állatokkal

Állati indiánok falmatrica

Állati kerti party falmatrica

Napocskás zsiráfos magasságmérő


Ti küldtétek a falmatricáinkról:

[widgetkit id=”54″]