Lassan itt a május utolsó vasárnapja, mikor a kicsiket és nagyobbakat ünnepeljük…jön a GYEREKNAP. Az előző cikkünkben már letölthettetek egy kuponcsomagot, melyet a gyermeked a családban beválthat, tele mókás programmal. Most egy ajánlóval készültünk. Életre szóló apró ajándék vagy gyermekszoba díszítés? Nézd mit gyűjtöttünk neked csokorba.


Édes emlékek

Te hogyan őrzöd meg gyermeked nagy pillanatait? Előhívatod a fénylépeket vagy a telefonod mélyén lapulnak? Hát ha őszintén bevalljuk, sokszor esünk az utóbbi csapdájába. Elkészül ezernyi jobbnál jobb kép, de soha nem kerülnek előhívatásra. Azért, hogy az emlékek megmaradjanak az emlékkártyákat ajánljuk most neked. Már a várandósság pillanatától kezdve egészen a felnőtt korig minden egyes nagy pillanatot meg tudtok örökíteni. Fiúknak és lányoknak különböző színekben.

Amit a kártyákról tudni kell:

Az A5 méret: a nagyobb kártyák sokkal látványosabban mutatnak és a hátuljára is nagyobb képet tudsz ragasztani.

– 350 grammos fényes papír: nem gyűrődik össze, kényelmes a fogása és évtizedek múltán is csodásan ragyogni fog

– Sarok kerekített: tudod, hogy a hegyes sarkok mindig rojtoló.. de ez nem fog, ráadásul csinosabban is néz ki, mintha ridegen az élére lenne vágva

Egyedi tárolómappa AJÁNDÉKBA, ami segít, hogy ne kallódjanak el a kártyák

Segít, hogy ne kallódjanak el a kártyák, és könnyedén pakolhasd bele a kártyákat. Annyira mutatós, hogy beletéve a kártyákat csodás ajándék lehet a család bármely tagjának és gyönyörű emlék lehet gyermekednek is felnőttkorában. A színek amelyben kapható: Babakék és babarózsaszín


A terhességed első pillanatától kezdve vannak olyan pillanatok, melyekre azt hiszed, hogy örökké emlékezni fogsz. De az emlékek bizony az évek múltán fakulnak. Nagyon jó dolog, ha a fotókhoz oda tudod írni hogy mikor készült és pár fontos érzést, emléket is.

A gyermekeidnek a 18. szülinapjára egy szuper ajándék lehet, ha a babás, bölcsis, ovis, iskolás pillanatairól készített fotókat a kártyákkal együtt átadod neki. Illetve neked, vagy a családodnak, nagyszülőknek is egyedi ajándékot tudsz adni kártyáinkkal.

Ha nem magadnak vásárolod, akkor a babát váró, esküvőjére készülő, vagy kisgyermekes, 18. évüket éppen betöltő barátaidnak nagy örömet szerezhetsz a kártyákkal! Legyen sok örömötök, szép emléketek, melyeket a kártyákkal őrizzetek meg magatoknak, gyermekeiteknek, unokáitoknak!


Válaszd kártyáinkból a ti életetekhez leginkább illőt!
www.nagydolgok.hu


Kuponcsomag letöltése

Ti küldtétek a falmatricáinkról:

[widgetkit id=”54″]