2+1 Akció összes falmatricánkra a készlet erejéig! Tegyél a kosaradba 3 FALMATRICÁT és a legolcsóbb INGYEN a tiéd! A kedvezmény automatikusan levonásra kerül a kosárból! Ne maradj le!

Május utolsó vasárnapja a gyerekeké. Bizony, az első az édesanyákat az utolsó vasárnapon pedig a csemetéket ünnepeljük. Honnan ered? Miért tartjuk? Ennek jártunk utána:


Mióta ünnepeljük a gyermeknapot?

Az ENSZ közgyűlése 1954-ben javasolta, hogy minden országban tartsák meg az egyetemes gyermeknapot. Az ünnep célja, hogy megemlékezzenek a világ gyermekeinek testvériségéről és egymás közti megértésről, valamint a gyermekek jóléte érdekében kifejtett küzdelemről. Javasolták a kormányoknak, hogy mindenhol olyan napot jelöljenek ki erre a célra, amit megfelelőnek gondolnak.

Magyarországon 1931-től ünneplik, bár akkor még egy teljes hetet szenteltek a gyerekeknek. Ma már egyetlen nap, május utolsó vasárnapján tartjuk a gyereknapot.

Ünnepeld meg te is a csodás kis emberpalántákat! Annyi szeretet és kedvesség van bennük, hogy anyaként nehéz könnyek nélkül beszélni róla.

Ajándékba szeretettel…

Szerintem a legszebb ajándék ilyenkor a gyermekeid számára ha közösen kirándultok egyet, együtt vagytok. Nincs jobb a minőségi időnél, a családi nagy beszélgetéseknél, mókázásoknál. Mi is szeretnénk meglepni gyermekedet egy kis aprósággal. Készítettünk egy kimondottan gyermeknapra szóló mini kuponcsomagot, melyeket be tud váltani nálatok. Töltsd le őket!

 

Kuponcsomag letöltése

Ti küldtétek a falmatricáinkról:

[widgetkit id=”54″]