2+1 Akció rengeteg falmatricánkra! Nézd meg az összes 2+1 Ingyen Akciós matricát most! ! AKCIÓ tart: 2024. május 31. 24:00-ig, vagy a készlet erejéig. Ne maradj le!

Itt az ősz és vele együtt az ovis és sulis szüreti mulatságok ideje. Nálunk az oviban ilyenkor a szülőnek a gyerkőcökkel együtt termésbábot kell készíteni, amit utána az ovis szüreti bálon kiállítanak és meg lehet csodálni.


Számtalan szebbnél szebb alkotás születik mindig. Ilyenkor anyukák és apukák kicsit visszatérnek a gyerekkorba és szabadjára engedhetik a fantáziájukat. tavaly igencsak meglepő eredmény is született: DINOSZAURUSZ GESZTENYÉBŐL…

Bizony egy kb. 50 cm nagyságú dínót készítettek hosszú napokon keresztül a szülők, és a gyerekek. Szóval a lecke fel van adva, hogy idén mivel is rukkoljunk elő. Mutatunk pár ötletet:

Tobozból készültek

Micsoda madársereglet! pár toboz és komplett madár raj készíthető, mellyel az udvaron álló magányos fát vagy akár az asztalon díszelgő kanyargós ágat is díszítheted.


Gesztenyéből készültek

A csodálatosan fénylő barnás vöröses gesztenyék…a kreativitásod valóban kibontakozhat, hiszen annyi féle bábot lehet készíteni a gesztenyéből…Mi kislány korunkban nyakláncot és karkötőt is készítettünk. Micsoda ékszer kollekció volt. Mikor anyukánk nem látta, ollóval még mintát is karcoltunk bele…:)

(forrás:redtedart.com)


TÖKéletes alapanyag

Nagy kedvenc a tök/sütőtök. A színe az illata, ami teljesen elvarázsol ősszel. Előszeretettel készítünk apró dísztökökből házikókat, melyekbe mécsest ( mű) téve igazi kis hangulatos lámpák varázsolódnak.

(forrás:adventureinaboc.com,craftbyamanda.com


Nos, toboz vagy tök mindegy, a lényeg, a jó kis családi közös program, mely remek lehetőség a nagy beszélgetésekre, közös játékokra és alkotásokra.

Ugye megosztod velünk a ti csodátokat is? Izgatottan várjuk!! 🙂

Ti küldtétek a falmatricáinkról:

[widgetkit id=”54″]