2+1 Akció rengeteg falmatricánkra! Nézd meg az összes 2+1 Ingyen Akciós matricát most! ! AKCIÓ tart: 2024. május 31. 24:00-ig, vagy a készlet erejéig. Ne maradj le!

Különleges matricák mellé egy különleges garancia: Mosolygarancia

[yt_icon icon=”icon: smile-o ” url=”” size=”100″ background=”transparent” color=”#de1f44″ radius=”0px” padding=”” margin=”” border=”0px solid #444444″ ]

Nincs nagyobb öröm annál egy szülőnek, amikor a gyermekének örömet okozhat. Így született meg a mosolygarancia ötlete bennem! A mosoly garancia arról szól, ha a gyermeked nem mosolyog, amikor megmutatod neki a matricát, akkor küldd nekünk vissza, és visszafizetjük az árát!

És most figyelj! Ha a matricát felragasztva mutatod meg, és úgy nem tetszik a gyermekednek, akkor csak szedd le a matricát, küldd vissza nekünk, és akkor is visszafizetjük az árát!

A mosolygarancia a kézhez vételtől számított 15 napig érvényes!


Amennyiben élni szeretnél a mosolygaranciával a következőket kell tenned:

[yt_list_style type=”numblocks1″ color=”#000″ ] [yt_list_style_item]

Jelezd nekünk telefonon vagy e-mailben, vagy írásban

(Postai úton írásban történő jelzés alkalmával a postára adás időpontját vesszük figyelembe, telefonon, e-mailben történő jelzés alkalmával pedig a telefonon történő jelzést. )

[/yt_list_style_item] [yt_list_style_item]

A megrendelt terméket postai úton, vagy futárszolgálat segítségével juttasd vissza a cégünk címére.

A termék visszaszolgáltatásával kapcsolatban felmerült költségek a Vásárlót terhelik, a portósan (utánvéttel) küldött csomagokat cégünknek nem áll módjában átvenni!

[/yt_list_style_item] [yt_list_style_item]

Visszaküldés címe: GlobalWeb Consulting Kft. 1039 Budapest, Juhász Gyula utca 11. 3/23.

Fontos: A csomagba tegyél egy levelet, amiben megírod a bankszámla számod, és a bankszámla tulajdonos nevét, ahova majd a visszautalást kéred.

[/yt_list_style_item] [yt_list_style_item]

A termék visszaérkezését követőn azonnal, de legkésőbb 10 napon belül megadott bankszámla számra visszatérítjük a termék vételárát.

[/yt_list_style_item] [/yt_list_style]


Legnépszerűbb matricáink

{module 238}