4500 Ft felett ingyenes házhoz szállítás 2 munkanapon belül!

A mi családunk

Szinte minden gyereket, főleg a nagyobbakat érdekel, hogy kik voltak az ősei, vajon honnan származhatnak. Szerencsések azok, akiknek él a nagyi vagy a dédi aki bizony sok sok évesen is kristálytisztán emlékszik mindenre…szinte mindenre.


Mi pl. gyerekként készítettünk családfát, amit izgatottan színeztünk , díszítettünk és büszkén mutattuk egymásnak milyen sok felmenőnkről is tudjuk kicsoda volt…

A kicsik nagyon szeretnek képeket, régi albumokat nézegetni és hallgatni az ősi történeteket. Kössétek össze a kellemest a hasznossal és készítsetek családfát! Kérjétek meg az ismerősöket, rokonokat meséljenek a régmúlt időkről. Utána egy nagy papírra rajzoljatok, írjatok vagy barkácsoljatok egy CSALÁDFÁT.

Miért jó, ha közösen készítitek el a család családfáját?

Ez egy szuper családi program, hol jobban megismerhetitek a saját családotokat. Előkerülhetnek érdekes sztorik vagy akár híres emberek is…

- együtt van a család
- közös feladatot végeztek (csapatmunka)
- megismeri gyermeketek az őseit
- régi korok szokásait, eseményei tanulhatja meg
- bűvül a szókincse
- kreativitása szárnyalhat (vágás, ragasztás, rajzolás, színezés…)


Mi kell hozzá?

- fényképek, amelyeket ki lehet vágni (ha nincs ilyen, akkor hagyd, hogy gyermeked rajzolja pl. a dédit…olyannak amilyennek ő képzeli el a hallottak alapján)
- olló, ragasztó, ceruza vagy filc
- karton

Előre egy papírra vezessétek le a családfátokat, hogy utána könnyebben menjen a ragasztás.

EXTRA TIPP: tedd félre a telefont és a tv-t! Hallgassatok halk zenét, beszélgessetek és élvezzétek, hogy együtt vagytok! :)

Érdekesség

- A világ legrégebbre visszavezethető családfája Konfuciuszé (I. e. 551 - I. e. 479), mely több mint 80 generációt ölel át és több mint 2 millió leszármazottja van.
- Európában a legrégebbre visszavezetett családfa rekordját Roy Blackmore tartja, aki 20 000 font sterling befektetéssel és 28 év munkával több mint 1100 évre vezette vissza genealógiai kutatását, 45 generáción át, 880-ig, Nagy Alfrédig

Töltsétek le az ajándék családfa lapunkat

Családfa lap


Ti küldtétek a falmatricáinkról:

Krisztina Vizivilag

- Kedves Gyerekszoba Falmatrica!
Csodaszép óceános gyerekszobánk lett!
Mirkának érkezik az öcsikéje, és próbáltunk finomítani az elképzelésén, ami kizárólag rózsaszín szoba lehetett :) kompromisszumot kötöttünk, ez lett belőle <3

Krisztina

Agi

- Szeretettel küldjük a képet a hasznalatban lévő dekoracioval:) kis tulajdonosa a szobanak es a matricanak Frigyes, aki epp ma 3 honapos:)

Ági

Janicska Czak Dra

- Tisztelt Ügyfélszolgálat!
Ma megérkezett,az alig 2napja rendelt falimatrica!Elégedettek vagyunk vele és a kisfiunknak,Máténak is nagyon tetszik!Nagyon szép,köszönjünk! :) Köszönettel: Janicska-Czakó Dóra

Janicska-Czakó Dóra

Katalin

- Sziasztok! Még áprilisban rendeltünk tőletek matricát. Természetesen azóta már a kiskrapek is megszületett. Nagyon tetszik a matrica, a kisfiam is érdeklődve szokta nézegetni.

Katalin

Janos Allatkertiallatok

- Tisztelt Gyerekszoba Falmatrica! Nagyon köszönjük -Bence-nevében is- a csodálatos állatkerti állatos falmatricát. Mellékelve,az általunk kissé átalakított verzió:-)

János

Rita

- Erik Baba első matricája 10 hónaposan :) Biztos, hogy szeretni fogja :) Köszönjük! :)

Rita

Nikoletta

- Kedves Gyerekszoba falmatrica csapata. Köszönjük szépen a korrekt és gyors szállítást. Minden percét élveztük a matrica felrakásának. Reméljük a hamarosan születendő kislányunknak is legalább annyira fog tetszeni mint nekünk :) köszönjük mégegyszer :)

Nikoletta

Marietta

- Sziasztok! Megérkezett a mi falmatricánk is! Szuper! Köszönjük!

Marietta

Melcsiek

- Köszönjük a matricát! Dorka szobája már otthonos lett!

Melcsiék

  •  
  •  

    Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

  •  
A weboldalon cookie-kat használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassunk. Részletes leírás
Rendben!

Mosolygarancia

Bakkártyás fizetési tájékoztató

Bankkártyás fizetési tájékoztató