4500 Ft felett ingyenes házhoz szállítás 2 munkanapon belül!

Nyárvégi vásár-avagy hogyan szabadulj meg a felesleges kacatoktól... Észrevétlenül

Gyűjtögetés az élet megrontója…vallják a szülök… a gyerkőcök pedig különleges technikát alkalmazva gyűjtenek és rejtenek el minden általuk kincsnek vélt dolgot…aztán jön a meglepetés, mikor hetekkel, hónapokkal később megtalálod a szekrény mélyén a már nem éppen csillogó gesztenyét vagy hasonló állapotban levő “természet kincseit”.

Ugyan ez a helyzet a törött vagy hiányos játékokkal is. Hátha jó lesz még alapon gyűjtögetik, rakosgatják és persze soha fel nem használják…de kell!

Hogyan láss hozzá a szortírozáshoz lélekben?

Az egyik legnehezebb feladat gyermekeink játékainak a rendszerezése ne adj Isten szortírozása. Nekünk azért, mert szeretnék gyorsan túl lenni rajta, nekik pedig azért, mert egyáltalán nem akarnak túl lenni rajta.... Örökös harc, hogy mi maradjon és mi menjen...mert persze ami nekünk egy szakadt fecni vagy kitörött babaláb, az nekik óriási kincs is lehet. Egy megoldás van erre: a közös megegyezés! Leírni egyszerűbb, mint megvalósítani..azért ezt valljuk be. Játékos formában azonban, nem a háta mögött csendben azonban még jó móka is kerekedhet az egészből.


Játékos megoldás, hogy senkinek se fájjon

Készítsetek három kupacot: marad-megy-még gondolkodom címmel. Kérd meg gyermeked, hogy ő szortírozza a játékokat. Jó móka lehet a játékokat halomba pakolni.

- A MARAD kupacot el lehet szépen pakolni.
- A MEHET kupacot gyorsan távolítsd el...és maradt az utolsó...
- AMIN GONDOLKODIK még picit. Beszéljétek át, hogy miért érzi úgy, hogy neki kell még a cetli vagy a törött kocka.


Hogyan tovább?

Ha már végeztetek a válogatással, akkor célszerű a megmaradt játékokat, eszközöket is csoportosítani. Így mindig csak az kerül előtérbe, amire szükség van. Jól jöhetnek ilyenkor a papír vagy műanyag tárolók, rendszerezők. Legyenek külön a babák, babaruhák, kockák, társasok és készségfejlesztők, az autók. A kreatív cuccoknak, mint pl. ceruzák, tollak, ragasztók és festékek, színes papírok, készítsetek rendszerezőket, tolltartót. Remek közös program lehet és ráadásul a szobát is feldobja.

Mi legyen a jó állapotú de már nem használatos játékokkal?

Ha van olyan játék, ami jó állapotú de gyermeked is megválna tőle, akkor készítsetek egy cipős doboznyi ajándékot. Meséld el neki, hogy mennyire fog örülni az a kisgyerek aki majd megkapja. Nézzetek vagy kérdezzetek körbe a környéketeken, hogy van-e valahol óvoda, családsegítő vagy rászoruló gyermek, akinek nagy örömet okoznátok azzal a pár játékkal.

Ti küldtétek a falmatricáinkról:

Krisztina Vizivilag

- Kedves Gyerekszoba Falmatrica!
Csodaszép óceános gyerekszobánk lett!
Mirkának érkezik az öcsikéje, és próbáltunk finomítani az elképzelésén, ami kizárólag rózsaszín szoba lehetett :) kompromisszumot kötöttünk, ez lett belőle <3

Krisztina

Agi

- Szeretettel küldjük a képet a hasznalatban lévő dekoracioval:) kis tulajdonosa a szobanak es a matricanak Frigyes, aki epp ma 3 honapos:)

Ági

Janicska Czak Dra

- Tisztelt Ügyfélszolgálat!
Ma megérkezett,az alig 2napja rendelt falimatrica!Elégedettek vagyunk vele és a kisfiunknak,Máténak is nagyon tetszik!Nagyon szép,köszönjünk! :) Köszönettel: Janicska-Czakó Dóra

Janicska-Czakó Dóra

Katalin

- Sziasztok! Még áprilisban rendeltünk tőletek matricát. Természetesen azóta már a kiskrapek is megszületett. Nagyon tetszik a matrica, a kisfiam is érdeklődve szokta nézegetni.

Katalin

Janos Allatkertiallatok

- Tisztelt Gyerekszoba Falmatrica! Nagyon köszönjük -Bence-nevében is- a csodálatos állatkerti állatos falmatricát. Mellékelve,az általunk kissé átalakított verzió:-)

János

Rita

- Erik Baba első matricája 10 hónaposan :) Biztos, hogy szeretni fogja :) Köszönjük! :)

Rita

Nikoletta

- Kedves Gyerekszoba falmatrica csapata. Köszönjük szépen a korrekt és gyors szállítást. Minden percét élveztük a matrica felrakásának. Reméljük a hamarosan születendő kislányunknak is legalább annyira fog tetszeni mint nekünk :) köszönjük mégegyszer :)

Nikoletta

Marietta

- Sziasztok! Megérkezett a mi falmatricánk is! Szuper! Köszönjük!

Marietta

Melcsiek

- Köszönjük a matricát! Dorka szobája már otthonos lett!

Melcsiék

  •  
  •  

    Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

  •  
A weboldalon cookie-kat használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassunk. Részletes leírás
Rendben!

Mosolygarancia

Bakkártyás fizetési tájékoztató

Bankkártyás fizetési tájékoztató